Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2023, 23:06
Markus napisał(a):Wyświetl post
.

Chcesz chronić piłkarskie drewno kosztem lepszych graczy? W imię czego? Bo na pewno nie dobra Wisły. zawodnika. (...)

Idąc torem Twojego przykładu: dla klubu korzystniejsze byłoby posiadanie nawet 25 niedrogich Hiszpanów, jeśli nie rozwalaliby budżetu, z których nawet tylko 20 byłoby przydatnych i coś wnoszących, niż 25 polskich zawodników takich jak Młyński, Wachowiak, Niewiadomski, Szywacz czy Plewka, z których 20-stu nie nadaje się do niczego i tylko obciąża budżet nie dając nic w zamian.
Sugeruje że nie warto olewać rynku krajowego, czego zresztą Wisła teraz nie robi.

Ściąganie Hiszpana który zagra w ciągu sezonu max 100 min mija się z celem.. Po co np nam trzeci bramkarz z Hiszpanii? Lub szósty stoper?

Szkoda że nawet jak napisałem że posiadanie połowy kadry Hiszpanów jest zrozumiałe to i tak kilka osób próbuje mi wmowic że chce w kadrze 25 Młyńskich. No ludzie. Czytajcie trochę ze zrozumieniem. I nie próbujcie tworzyć tak urojonych teorii.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie, nie masz absolutnie nic sensownego na poparcie swoich wysrywów. Dlaczego nie jestem zaskoczony?

@skarabeus - Kuvejlić już od dawna nie jest nasz:
https://www.wisla.krakow.pl/aktualnosci/aktualnosci/nikola-kuveljic-nie-bedzie-juz-zawodnikiem-wisly-kra/kow
Za te "wysrywy" to masz koleś ignora. Produkuj się dalej i obrażaj sobie kogo chcesz do woli. I tak już tego nie przeczytam.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.07.2023 o godz. 23:12.
Odpowiedz cytując