Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2023, 21:43
Dostaje koszulka kolejnych fajnych zawodnikow. "Bueno" to bardzo fajny skrzydlowy, ktory potrafi zrobic wiatr i choc liczb w LaLiga2 nie mial, to nie mial tez za bardzo z kim tam grac biorac pod uwage poziom rozgrywek.
U nas Villar pojdzie na lewa strone i tak o to mamy skrzydla obstawione przez Hiszpanow.

Kiko bez dwoch zdan robi swietna robote.
Na dzis pierwsza jedenastka wyglada mniej wiecej tak:

Raton
Jaroch, Lasicki, Eneko, Junca
Sapala/Basha, Duda
"Bueno", Goku, Villar
Rodado

Mi brakuje tylko jeszcze kogos do srodka. I jednego skrzydlowego do rywalizacji. Bo Rodado ma Alfaro, Goku ma w teorii Gogola i Olejarke, w srodku pola jest Sapala, Basha (obaj szklani) Tachi, ktory bardziej obronca i Duda. W obronie mamy na srodku Lasickiego, Eneko, Moltenisa, Tachiego i Colleya, ktory pewnie odejdzie. Eneko moze tez grac na lewej jako opcja dla Junca. Na prawej jest Szot. Zapomnialem o Urydze na srodku, ale to juz chyba bardziej amator grajacy w pilke niz profesjonalny pilkarz. Obym sie mylil co do jego oceny.
Brakuje mi konkretnej rywalizacji w srodku pola (w przypadku kontuzji szklanek) i na skrzydlach. Bo Zyro i Mlynski mam nadzieje, ze odejda, wykazujac troche ambicji i checi gry a nie patrzenia na boisko z poziomu lawki rezerwowych i zrobia w ten sposob miejsce na kolejne transfery IN. Ja bym chetnie widzial Igbekeme do srodka, bo on i na DP i OP moze grac i zalatwilby rywalizacje na obu pozycjach.
Ale to najpierw musimy zejsc z kontraktow.

Ktos wie co z Kuveljiciem? Odejscie jego, Hugiego, Fazlagicia, Zyry i Mlynskiego zapewne umozliwi transfer jeszcze 2-3 zawodnikow.

No i pytanie co z Bieganskim. Imho jak mamy Ratona i Brode to nie ma najmniejszego sensu go trzymac. Jesli jest oferta chocby za 100k euro to bym go oddawal bez zastanowienia.
Odpowiedz cytując