Patryko napisał(a):

Akurat co do Łasickiego, to powiedzmy sobie szczerze, że w końcówce zakończonego właśnie sezonu też miał swój udział w klęskach, popełniając wielbłądy w obronie. Polecam bramkę na 2-1 dla Zagłębia Sosnowiec.
Wspomniana trójka Łasicki, Szot i Jaroch są w sam raz na I ligę, w przypadku awansu do Ekstraklasy będą musieli zostać wymienieni na znacznie lepszych graczy, jeżeli nie chcemy oglądać walki o spadek.
Co do gry polskich kopaczy w pierwszym składzie, jedynym kryterium powinna być forma na daną chwilę - jeśli kopią się po czole, to polski paszport nie powinien mieć znaczenia.
|
Łasicki za cały sezon, z Widzewem też dał dupy, końcówkę miał faktycznie mocno nieudaną. Szot za te kilka meczy w końcówce. No nie ma za wiele argumentów za rodakami...
Także mnie tego nie musisz tłumaczyć, tylko gościom jak Karherop.
Nasi trzej Polscy bramkarze to ręczniki, zapowiedzi jaki to Broda lepszy od Biegańskiego nie potwierdziły się w sparingach. Tak samo wybiega do urojonych piłek. No to przyszedł Hiszpan z ławki bo nie puszcza piłek między rękami i łapie dośrodkowania. Frątczak to nawet nie wiem czemu tu przyszedł...
Łasicki, Colley i Moltenis wywalają się o własne nogi (dosłownie), to przyszedł Hiszpan który nie ma rozjebanego błędnika.
Żyro po kontuzji biega jakby się zesrał i pozoruje grę, Młyński truchta przez góra kwadrans i pozoruje grę, Dudę aktualnie ratuje tylko przepis o młodzieżowcu...
Do dziś pamiętam jak w sparingu Niewiadomski na spółkę z Colleyem zawalili dwie bramki a Karherop i MaLk zachwycali się jakie postępy zrobił, że niedługo
musi zacząć grać. No odklejka po całości...
To jest profesjonalny klub piłkarski (wiem, wiem, ale oficjalnie jest) a nie fundacja "Spełniamy marzenia". A bajeczki o tym jak to wychowankowie i Polacy będą umierać za Wisłę... Dla mnie to Villar i Mula się starali jak nie szło, a nie Młyński i Żyro.
@Karherop - mam nie wyjeżdżać z Młyńskim? To z kim?