Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2023, 23:32
Przecież to szeroko rozumiane środowiska kibicowskie i powiązani z nimi ludzie są w głównej mierze odpowiedzialni za obecną sytuację.

To od ostrzelania stadionu, od tej słynnej złotówki, a w konsekwencji od planu Szymańskiego, który chciał przejąć Wisłę od Cupiała zaczął się ostateczny upadek Wisły.

To oni niszczyli i dalej niszczą.

Tu bardzo zastanawiające jest też ten brak reakcji na układ rodzinno-przyjacielski, który doprowadził Wisłę do ruiny przy wsparciu środowisk kibicowskich.

Odnowienie, które nie było odnowieniem.

Nowość, która nie była nowością.

Błaszczykowski od miesięcy milczy. Woli opowiadać o opasce kapitana reprezentacji, a nie o tym, co wydarzyło się wskutek jego suwerennych decyzji z Wisłą.

Inni milczą, czasem się kłócą o jakieś bzdury. Nic z tego nie wynika.

Moje szesnaście pytań dalej wymaga odpowiedzi czy ogólnie ta cała sytuacja związana z niesamowitą liczbą transferów, kilkoma nieudanymi projektami, które doprowadziły do nieuniknionego - do wujka w roli ostatecznego trenera.

Dla przypomnienia:

https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=2680

Doprowadzić Wisłę do obecnego stanu rzeczy, to z pewnością spore osiągnięcie.

Dużo większe niż wywalczyć tytuł MP z Rakowem.

A dalej jedynymi winnymi są Cupiał, Bednarz i Jadczak, ewentualnie nieujawnieni spiskowcy, którzy chcieli zagarnąć Świętą Ziemię TS-u.

Ewentualnie ja, bo nie chciałem wujka Jurka w roli trenera i przestrzegałem, że owy wybór może zakończyć się nawet spadkiem.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.07.2023 o godz. 23:37.
Odpowiedz cytując