Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2023, 17:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No nie, wśród tych asów jest jakiś Guguł, Olejarka, Młyński, Krzyżanowski, Sobczak, Talar, Colley - to jest nasza ławka rezerwowych. Młyński jest trzeci do gry na skrzydle, Sobczak to podobno napastnik numer dwa, ten cały Olejarka i Guguł też będą na ławce.
Możliwości większości z nich z są nam znane od dawna i to, jak się pokazali w tym sparingu nie ma dla ich oceny żadnego znaczenia, chyba że chcesz mnie przekonać, że po dobrym występie z beniaminkiem II ligi nagle uznałbyś, że jednak na Colleyu bezproblemowo wejziemy do ekstraklasy

BTW - Gogół.
Cytat:
Tak więc ja nie mam zamiaru podchodzić do tego na takim luzie jak Ty.
Nie, nie na luzie. Ja nie twierdzę, że pomimo beznadziejnego występu w tym sparingu gracze, którzy w nim wystąpili za chwilę rozwalą w drobny mak, tylko że to była mocno sztuczna gierka pozbawiona większego znaczenia dla oceny tego, do czego się nadają bądź nie nadają.

O przydatności części z nich wiemy już właściwie wszystko z poprzednich sezonów, o przydatności pozostałych dowiemy się kiedy będą grali w normalnym zestawieniu z podstawowymi piłkarzami, przy czym niektórzy w ogóle mogą nie wylądować na ławce, lądując czy to w rezerwach, czy to w ogóle odchodząc z klubu.
Odpowiedz cytując