Wyświetl pojedynczy post
Piter00
Member

Od: 03.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2023, 09:14
Mnie najbardziej śmieszy ta cała transparentność. Pic na wodę, w sprawach ważnych nie ma możliwości zdradzania żadnych szczegółów, ponieważ wszystkie umowy są obwarowane klauzulą poufności, a transparentność w kwestii jakiś pierdół jest nikomu do niczego nie potrzebna i mało istotna. Królewski to mistrz PR-u, zresztą jego firma trudni się tym jak wyciskać jak największą kasę od klientów firm, które obsługują i widać to również wyraźnie jak działa na mniej inteligentnych kibiców. jest niczym polityk mówiący to co jego wyborcy chcą usłyszeć. Ja mu nie ufam. Mieliśmy spłacać długi i wychodzić na prostą, dziś już nikt nie pyta ile długów spłacono, nikogo nie obchodzi, że dług wewnętrzny rośnie, że Królewski nie inwestuje w klub tylko udziela pożyczek. Kiedyś może znaleźć się sensowny chętny na klub to będzie musiał najpierw spłacić Królewskiego. Kolejna kwestia to mniejszy budżet w nadchodzącym sezonie a miał być taki sam. Skoro z wyższym budżetem nie awansowaliśmy to tym bardziej trudno będzie z niższym i z drużynami które teraz w 1 lidze się znalazły, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że teraz 1 liga będzie mocniejsza niż sezon temu. Obyśmy awansowali bo będzie bankrut. Nie wiem czemu ludzie tak mocno ufają temu Królewskiemu, śmieszne o jest, był jednym z tych co spuścili nasz klub z ekstraklasy a ludzie wmawiają, że on wtedy nie rządził. Był jednym z trzech i jeśli olewał swój głos i oddawał go Kubie to jeszcze gorzej o nim świadczy bo miał gdzieś podejmowane decyzje.
Odpowiedz cytując