Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2023, 08:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
A jest jakiś sens cytowania tylko 2 pierwszych zdań z całej wypowiedzi poza chęcią ośmieszenia?

Znajdź trenera na świecie któremu byś nie wyciął podobnego frazesu

Przypomina mi to obecne walenie w trenera Jopa, że będzie kiepskim trenerem 4 ligowych rezerw bo strzelił samobója 14 lat temu.
Dalej jest jeszcze ciekawiej
Nam brakuje centymetrów. Nie jesteśmy zespołem, który np. ma w swoich szeregach sześciu zawodników w okolicach 190 cm wzrostu. Można natomiast reagować na pewne sytuacje. To tak jak krytykowano mnie, że nie wystawiałem razem Jamesa Igbekeme z Kacprem Dudą, a grał z jednym z nich Tachi. A być może właśnie to uchroniło nas od straty goli ze stałych fragmentów gry w innych meczach. Grając przeciwko tak wysokiemu zespołowi jak Puszcza, nie mogłem przejść na krycie indywidualne. Chyba każdy trener to potwierdzi. Przewaga wzrostu rywali była miażdżąca i to było widać przy tych stałych fragmentach gry. Siła fizyczna była ogromna. Przykładowo Kacper Duda został wyblokowany przez rywala, który siłą fizyczną bije go na głowę. W ten sposób jeden z zawodników, konkretnie Łukasz Sołowiej został wyprowadzony na czystą pozycję do oddania strzału. Inna sprawa, że z tego miejsca, z którego uderzył, bardzo rzadko padają bramki. Podsumowując wątek stałych fragmentów gry, uważam, że wiosną wyglądało to w naszym wykonaniu lepiej niż jesienią, ale widocznie trzeba jeszcze mocniej, jeszcze więcej pracować nad tym, żeby być bardziej skutecznym w działaniu.

Czyli generalnie nie mógł zmienić nic ale że centymetrów brakowało to wiedział
No i rzadko gole wpadają z takich pozycji.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując