Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2023, 22:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No widzisz - sam sobie odpowiadasz
A ten Kazio "Remisik" Moskal przeżuł Radzia "Waleczne Serce" Sobolewskiego i wysrał, wygrał ligę i awansował - mając o wiele mniejszy od nas budżet. I - ludzie którzy się choć trochę orientują, czyli nie Ty i nie Karherop, to wiedzą - to nie był jego pierwszy awans. Powinien mieć trzy, ale z BBT piłkarze mu finisz przehandlowali...
Nie ma sensu dalsza dyskusja.
Jeśli wspomnienie o tym, ze u nas Moskal miał serię remisów i był nazywany "Kazkiem remisem" jest dla ciebie wyśmiewaniem to nie mam pytań.

Zawsze podejrzewałem, że masz jakieś spektrum autyzmu lub łagodniej Aspergera, ale teraz coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu.
Podejrzewam, że znowu odpowiesz jak typowy aspergerowiec.
No cóż...

dzieci aspergerowe:
Cytat:
Problemy z rozumieniem mowy, sarkazmu, ironii, literalne rozumienie metafor są częstym problemem utrudniającym socjalizację. Ludzie cierpiący na zespół Aspergera często odzywają się niestosownie do sytuacji, [...]. Problemem jest też dosłowne rozumienie języka – kłopoty z tym związane mają głównie dzieci, ale zdarza się to także u dorosłych.
Cytat:
U dzieci z zespołem Asperdera wyraźne są problemy z dostosowaniem własnych zachowań społecznych do konkretnych osób, miejsc i sytuacji, przejawiana przez nie niezwykła trudność w uczeniu się norm społecznych oraz opór wobec zewnętrznych oddziaływań wychowawczych. Widoczna jest mała towarzyskość wobec rówieśników względnie nieodpowiednie zachowanie się (np. oziębłość, sztywność, egocentryzm, nienaturalność, ekscentryczność).
Powtarzam: nie mam już do ciebie żadnych pytań.
Żyjesz w swoim świecie nierozumienia żartów, sarkazmu i kompulsywnego obrażania innych.
Współczuję ci serdecznie, bo zdaję sobie sprawę, że nie da się z tego wyjść.
Buziaki...

(to też był żart - bazinga!)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując