FraMat napisał(a):

|
Gdzie i kiedy nabijałem się z Moskała? Wspominając o jego serii remisów kiedy trenował Wisłę?
|
No widzisz - sam sobie odpowiadasz

A ten Kazio "Remisik" Moskal przeżuł Radzia "Waleczne Serce" Sobolewskiego i wysrał, wygrał ligę i awansował - mając o wiele mniejszy od nas budżet. I - ludzie którzy się choć trochę orientują, czyli nie Ty i nie Karherop, to wiedzą - to nie był jego pierwszy awans. Powinien mieć trzy, ale z BBT piłkarze mu finisz przehandlowali...
W Waszych główkach jakimś cudem Sobolewski to była lepsza marka. Ja bym jednak osobiście wolał do awansu trenera który już awansował, ale co ja tam wiem....
A potem się okazuje że jednak trzy czwarte ligi ma lepszy środek pola, bo Basha się leczy a Balta, Duda, Szywacz i Talar na nikim w tej lidze nie robią wrażenia.
Finał takiej polityki może być taki że Goku okaże się u nas słaby psychicznie, bo co z tego że Szywacz dwie bramki zawalił jak on powinien strzelić trzy? W końcu Szywacz to młodzieżowiec, jak psuje 9 na 10 zagrań bądźmy wdzięczni za to jedno co mu wyszło. Był taki mecz w którym nie wyszło mu żadne do przodu - autentyk, za Brzęczka, nie wygraliśmy