Karherop napisał(a):

Oboje wiemy że tak się nie stanie.
@wolfy Szywacz i Talar są ciągle w kadrze to jak ich nie liczyć?
11 zawodników na 3 pozycje. Napisałem że trzeba odpalić 4 bo mają marginalne znaczenie a Ty dalej swoje że odlatuje.
Środek pola będzie prawie kompletny jak na realia 1 ligi. Wymień ile to drużyn będzie mieć lepszy środek pola. Oczywiście z nazwiskami i konkretami.
Oczywiście napisałem prawie bo brakuje kozaka za Igbekeme ale nie od dziś czytasz jak Ci się podoba
Możemy sobie pieprzyć o wymianę i 90% zawodników i zabawie rodem z FM. Już to przerabialiśmy za Twojego trenerskiego idola rok temu
|
Człowieku, napisałem Ci już - to co uważasz za kompletną kadrę to kadra Brzęczka z jego i Sobola chwalebnej kampanii zimowej zakończonej 10-tym miejscem i śrubowaniem serii bez zwycięstwa

Wymieniliśmy Fernandeza na słabszą wersję, doszło dwóch gówniarzy i Sapała - środek pola na awans
Ten sam trener z tymi samymi gamoniami tracił punkty po wioskach.
Realia pierwszej ligi zweryfikowały już większość z nich - negatywnie. Pytanie - o jakich realiach pierwszej ligi Ty piszesz? Bo jeżeli o Polskiej, to to jest może OK pierwszy skład i dramatycznie słaba ławka. I ja nie teoretyzuję, są twarde dane w postaci meczy.
11- tu zawodników na trzy pozycje, do gry nadaje się trzech, może czterech, wejście reszty to poddanie meczu.
A najbardziej irytuje mnie Twoja pycha. "Ile drużyn będzie mieć lepszy środek pola?!". No w poprzednim sezonie okazało się że większość. Dopiero transfer Hiszpanów uratował sytuację.
Tak jak wyśmiewałeś rok temu trenerów pierwszej ligi twierdząc że Sobolewski nie jest gorszy (a dekiel FraMat wyśmiewał Moskala, tego samego który awansował a Sobolewskiego zgasił jak peta), tak teraz znowu robisz z frajerów piłkarzy bo są akurat u nas na liście płac.
A nie zasługują.