Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2023, 16:37
Klakierzy Marzeny i ekipy ostro śpiewają w tym temacie.
Jesteście wszyscy skompromitowani na wieki, zapamiętajcie to sobie.
"Kibice" chcieli zrobic awans do pucharów tylko i wyłącznie po to żeby kolejny rok okradać klub, bez tego awansu musiało sie to skończyć wcześniej (polecam przeglądniecie kto wtedy na tym forum bronił opcji Marzeny)
Wszystko co było poźniej to następstwo tego kobicowskiego syfu i skompromitowanych ludzi ktorzy stali za tym ukladem.
Jakiekolwiek porównanie kogokolwiek z trio do przestępców to powinien być perm ban z automatu nie obchodzą mnie nieudolne tłumaczenia użytkownika.

Ja bede trio wdzieczny za to ze spróbowali i ciągle próbują a to ze nie ma wyników tak zgadzam się wielka szkoda, jednam ja jestem w stanie to przyjąć ponieważ nie mam wybujałych wyobrażeń na temat rzeczywistości w której znalazła się Wisła, czy innej krakowskiej piłki która jak tylko pojawia się w kontekście Wisły to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Może faktycznie nie potrzebuje dużo ale w obecnej chwili mnie cieszy ze klub istnieje i jednak te swoje mecze co tydzień rozgrywa.

V kolumnie jeden wielki ch*** w du**.

P.s. Radze śledzić kto będzie płakał najmocniej w momencie podpisania nowych Hiszpanów że nie stawiamy na młodych Polaków.

P.s2. Naprawde nie potrafie zrozumieć dlaczego osoby bezpośrednio działajace, zwiazane z Wisła przez ostatni okres odpowiadają bliżej niezidentyfikowanym osobnikom ktorzy działają tu na forum a ich motywacja do kolejnych wysrwów jest co najmniej wątpliwa.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 20.06.2023 o godz. 16:46.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując