Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2023, 14:08
azor napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie opisał tych "paru rzeczy" to byś do dzisiaj wrzucał do puszki na wypiskę dla dobrych chłopaków. Chociaż sądząc po tonie Twojej wypowiedzi raczej nie widzisz w tym nic złego.

@krysztal

Przecież w kwestii inwestora to się wyjaśniło - JK nie wyszedł na poważnego człowieka robiąc imbę na cały internet. Tu chyba nie ma żadnych wątpliwości? A jaki to był podmiot, o co się rozeszło, co było powodem - jakie to ma znaczenie? Nie jestem psychofanem Królewskiego, niestety mam nieodparte wrażenie, że pępowina wiążąca go z Błaszczykowskim wciąż nie została odcięta, nie jestem też w 100% pewien czy ogarnia finanse, bo skok na ekstraklasę w tym roku z Hiszpanami wyglądał bardzo podobnie do ostatniego zrywu na puchary za czasów Carillo(?). Pozostawienie Sobolewskiego też jest dla mnie nie zrozumiałe.

Zakładam - wnioskując po jego prywatnym biznesie - że będzie chciał otoczyć się w gabinetach kompetentnymi osobami. Kiko jest tego przykładem, choć tak naprawdę jeszcze potrzeba czasu żeby zweryfikować czy na pewno. Liczę też, że zatrudni odpowiednie osoby na stanowisko Finansowego, Operacyjnego, stworzy dział skautingu na którego czele stanie ktoś z doświadczeniem, a akademii nie będzie prowadził kiełbasiarz z Częstochowy.

I wiem jak naiwnie to brzmi, pomimo wielu wtop które zaliczył, gdzieś tam mam jeszcze nadzieje, że uda mu się w sensowny sposób wprowadzić "ład korporacyjny". I wole jego próby, niż zarządzanie rodzinki.pl
Moim zdaniem jakby chciał zrobić ład korporacyjny to by już go zrobił (robił). Czasu na zmiany od jesieni było dosyć. No ale lepiej jest jak jest - nikt nie zablokuje rozpływającej się nie wiadomo gdzie kasy, dziwnych transferów, można opowiadać cokolwiek bez żadnej odpowiedzialności itp. Moim zdaniem Panowie J&J działają ramię w ramię tylko JK został chwilowo wystawiony do przodu.
Przykro na to wszystko patrzeć i niczego dobrego ten burdel nie wróży.
Odpowiedz cytując