Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2023, 12:29
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ale po co piszesz to do mnie?Ja to wiem.Jestem jednak pewien,że skoro Tułacz poradził sobie tak dobrze z co by nie mówić piłkarskimi odpadami nie miałby problemu zmodyfikować sposób gry dysponując lepszym materiałem ludzkim.
Żeby nie było,nie domagam się od razu zatrudniania u nas Tułacza ale przykład ten pokazuje,że można poszukać trenera który wie co robi
I ma na to czas.

Naprawdę styl Tułacza jest prosty, jak prosta jest piłka:
- mamy rosłych, ale w miarę zwinnych piłkarzy, którzy dobrze odbierają piłkę, a potem robią wrzutki w pole karne na kogoś równie rosłego, z akcji, albo częściej z SFG. Styl małego Rakowa.

Dodatkowo, kiedy rywal zaczyna się rozkręcać dajemy się sfaulować, leżymy cichutko na murawie, dopóki rywalowi nie przejdzie, lub się wkurzy, co zawsze skutkuje piłkarską gorączką i mnożeniem liczby błędów.

Dodam, że Tułacz nie zrobi tego z graczami bardziej technicznymi i lubiącymi fajerwerki jak Hiszpanie.
Potrzebuje do tego rzemieślników, wyrobników, zapierdalaczy bez płuc, rosłych drwali, od których bardziej techniczny przeciwnik będzie się odbijał.

Podejrzewam, że gdybyśmy zatrudnili trenera, który chciałby coś takiego wprowadzić, musielibyśmy szukać piłkarzy gdzie indziej niż w Hiszpanii, a wiślaccy kibice szybko by mu wybili z głowy taką piłkę.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując