Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2023, 11:22
azor napisał(a):Wyświetl post
Zadam pytanie jeszcze raz: po co?

Odpowiedź "Żeby kibice wiedzieli czy prezes rozmawia z poważnymi ludźmi"

Zapytam znów: po co? Jak ta wiedza wpłynie na funkcjonowanie klubu? Półgłówki z UW zrobią oprawę/45 minut bez dopingu?

Gdyby Vanna był utrzymany od początku w tajemnicy jako "potencjalny inwestor" i pozostał nim do dziś - nie zrobilibyśmy z siebie kretynów na cała PL.
Nie żeby kibice wiedzieli czy prezes rozmawia z poważnymi ludżmi tylko żeby kibice wiedzieli czy prezes jest poważnym człowiekiem.Ja ciebie pelikanem nie nazwę bo widać,że jesteś ogarniętym gościem ale nie da się uciec od tych populizmów sianych przez Królewskiego na TT.
Ale ok załóżmy na potrzeby tej rozmowy,że faktycznie chodziło o ten fundusz Mada Global czy tam pośrednio FCP.
Na prawdę uważasz,że to wszystko co Jaro mówił na przełomie marca/kwietnia w kontekście inwestora ma odbicie w rzeczywistości?Albo inaczej czy ten podmiot faktycznie wygląda tak poważnie jak go prezes przedstawiał?Przypominam,że Królewski chciał wtedy pieniądze stawiać na to, że transakcja zamknie się w ciągu miesiąca.Sorry ale po tym co się ostatnio w tym klubie dzieje to nie wiadomo czy nie rozbiło się o jakieś zapisy typu wiślackie DNA czy poszanowanie legend.Wiem,że brzmi to absurdalnie ale już nic mnie nie zdziwi
Odpowiedz cytując