Niektórym tu się sufit s.......ił na łeb mocniej niż myślałem. Skarabeus, jesteś tak odklejony, że nie wiem czy Ty skończyłeś podstawówkę? Ci co popierają dalej Jadczaka, to następni upośledzeńcy, bo on tylko zrobił na Wiśle biznes, często manipulując faktami i pisząc kłamstwa. On chciał zaszkodzić Wiśle, wysyłając do jej sponsorów paszkwile i jakieś bzdury. A to, że przy okazji opisał parę rzeczy, pomijając to co dla niego nie było wygodne, to już inna sprawa. Pytanie czemu nie poruszył "góry", która musiała wiedzieć o tym procederze? Bo nie miał na to jaj, a że wiedział, że Wisła jest słaba, to nie ma jak się wtedy bronić. Gdyby wykazał powiązania jakie były pomiędzy miastem, wymiarem sprawiedliwości i wsh, to byłoby coś. to jednak przeszłość. następnie wrzutka Nowaka, to był pokaz jego klasy a raczej jej braku. mąciciel chciał coś ugrać ale nie wiem czy mu się to udało, bo raczej nie. trzeba zrobić wszystko, żeby Wisła wróciła do Esy. także wojenki wewnętrzne nam nie są potrzebne, no chyba, że ktoś ma prywatny interes, to wtedy zależy mu na chaosie. i na takich trzeba zwracać szczególną uwagę od kogo oni są i co chcą osiągnąć swoimi działaniami. także Ci, którym dobro Wisły leży na sercu, muszą być czujni. a tym, którzy chcą szkodzić Wiśle, prosty przekaz, .... wam w ryj cwele