Karherop napisał(a):

Wolfy potrafisz pisać posty bez wycieczek personalnych czy to już dla Ciebie awykonalne? Widzę że ta maniera nie tyle postępuje co po prostu jest już utrwalona. Nie ma postu w którym nie starasz się ośmieszać piszącego
Wiem że sprawia Ci przyjemność więc sobie to ustalmy - ja nie zamierzam się w to bawić. Nie odnosi się w moich postów, albo przyzwyczaj się że nie będziesz miał na nie odpowiedzi.
|
Ja Twój bełkot o super młodych talentach które muszą grać bo ich stracimy czytam od lat. Już mi się ulewa. Budowanie Młyńskiego, Szywacz super star, Koncewicz Żyłka, "wrzućmy pół CLJ-tki do składu". Jesteś totalnie odklejony.
Niestety - jak wykazałem wyżej - Twoje opowieści o aklimatyzacji mają się nijak do rzeczywistości. Jest jeszcze coś takiego jak UMIEJĘTNOŚCI. Polacy którzy je mają są zwykle poza naszym zasięgiem.
I nie musisz odpowiadać. Napisałem to żeby wypunktować bzdury które piszesz. Im mniej ich wrzucasz, tym lepiej. Jakoś przeżyjemy bez wiedzy że ktośtam musi dostać szansę bo nie zabił się o własne nogi grając w CLJ.
EDIT: nie zawsze zgadzam się z Markusem ale tutaj trafił w punkt.
EDIT 2: nie jestem przeciwnikiem polskich piłkarzy. Jestem przeciwnikiem polskich pseudotalentów. Jaroch, Łasicki, momentami Sapała - tak. Młyński, Szywacz, Niewiadomski, Gruszkowski, Wachowiak, Biegański, Starzyński - nie.