Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2023, 21:49
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wolfy potrafisz pisać posty bez wycieczek personalnych czy to już dla Ciebie awykonalne? Widzę że ta maniera nie tyle postępuje co po prostu jest już utrwalona. Nie ma postu w którym nie starasz się ośmieszać piszącego

Wiem że sprawia Ci przyjemność więc sobie to ustalmy - ja nie zamierzam się w to bawić. Nie odnosi się w moich postów, albo przyzwyczaj się że nie będziesz miał na nie odpowiedzi.
Ja Twój bełkot o super młodych talentach które muszą grać bo ich stracimy czytam od lat. Już mi się ulewa. Budowanie Młyńskiego, Szywacz super star, Koncewicz Żyłka, "wrzućmy pół CLJ-tki do składu". Jesteś totalnie odklejony.

Niestety - jak wykazałem wyżej - Twoje opowieści o aklimatyzacji mają się nijak do rzeczywistości. Jest jeszcze coś takiego jak UMIEJĘTNOŚCI. Polacy którzy je mają są zwykle poza naszym zasięgiem.

I nie musisz odpowiadać. Napisałem to żeby wypunktować bzdury które piszesz. Im mniej ich wrzucasz, tym lepiej. Jakoś przeżyjemy bez wiedzy że ktośtam musi dostać szansę bo nie zabił się o własne nogi grając w CLJ.

EDIT: nie zawsze zgadzam się z Markusem ale tutaj trafił w punkt.

EDIT 2: nie jestem przeciwnikiem polskich piłkarzy. Jestem przeciwnikiem polskich pseudotalentów. Jaroch, Łasicki, momentami Sapała - tak. Młyński, Szywacz, Niewiadomski, Gruszkowski, Wachowiak, Biegański, Starzyński - nie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2023 o godz. 22:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując