Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2023, 07:56
Nie chce mi się teraz szukać tego posta, który pisałem kilka tygodni temu, ale podałem tam alternatywną wersje zdarzeń, w której żadnego inwestora nie ma. Dzisiaj Jaro odmawia (wręcz broni tej informacji jak Paulinii Jasnej Góry przed Szwedami) kto miał Wisłę kupić. Podano mi nazwę "funduszu", ale nie wiem na ile to jest prawda, a na ile ściema. Nie puszczę tej informacji tutaj, bo dla mnie to jest zwykły krzak niczym Vanna i Hartling czy Stechert.

Pisałem jakiś czas temu, że cała szopka z rzekomym inwestorem była zrobiona, żeby pozbyć się z klubu TJ. Panie Tomaszu, to co Pan pisze o trio w układzie 2+1 i tym, że był Pan jedynym głosem rozsądku po usunięciu z klubu Obidzińskiego niestety wspiera tą teorię.

Rolą dziennikarzy, ALE PRZEDE WSZYSTKIM SOCIOS PANIE SEREK, jest wymuszenie na klubie podania do publicznej wiadomości nazwy inwestora. Najlepiej podanie do publicznej wiadomości listu intencyjnego zakupu klubu/udziałów. Od tego takie rozmowy się zaczynają. To jest początek czegokolwiek w kwestii negocjacji.

I TEN LIST POWINIEN BYĆ UPUBLICZNIONY, BO WISŁA KRAKÓW TO NIE JEST BŁASZCZYKOWSKI CZY KRÓLEWSKI TYLKO TYSIĄCE KIBICÓW, KTÓRZY URATOWALI TEN KLUB

Tymczasem z kibiców robi się debili. Tak jak serek próbował robić ze mnie.

BRAK REAKCJI SOCIOS, A SZCZEGÓLNIE TWOJA PANIE SEREK, KOMPROMITUJE WAS A W SZCZEGÓLNOŚCI CIEBIE CZŁOWIEKU, BO JEŚLI NIE BYŁO ŻADNEGO INWESTORA, A BYŁA SZOPKA TYLKO PO TO ŻEBY USUNĄĆ Z KLUBU NIEWYGODNEGO WSPÓLNIKA, I WY SIE NA TO ŁAPIECIE JAK PELIKANY (SZCZEGÓLNIE TY PO RAZ DRUGI) TO JEDYNE CO POWINNIŚCIE ZROBIĆ JAKO NAIWNI I DAJĄCY SIĘ MANIPULOWAĆ "DZIAŁACZE" TO ZREZYGNOWAĆ ZE SWOICH FUNKCJI.

BO DZIAŁACIE NA SZKODĘ WISŁY UDAJĄC, ŻE NIE WIDZICIE I NIE ZABIERAJĄC GŁOSU.

Ujawnienie listu intencyjnego wyjaśni i oczyści atmosferę wokół klubu. Jaro zbyt często mijał się już z prawdą w swoich wypowiedziach, żeby traktować jako wypowiedzi za prawdę objawioną. Pora żeby się uwiarygadniał i potwierdził, że to nie była zwyczajna szopka.
Odpowiedz cytując