Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2023, 21:45
Cytat:
Sprawdź może za co ja go "jechałem", a potem bierz się za pisanie - od dłuższego czasu w zasadzie się tu nie wypowiadam, a jak chcesz, żebym się do czegoś konkretnie odniósł, to cytuj.
6 kwietnia, skarabeus:
Cytat:
Powiedzial, ze bedzie zamknieta w kwietniu i ze trwa zamykanie proocesu na ktory dano sobie 15 dni, ale to moze rowneiz dobrze potrwac i 30 dni ;-)
Do konca kwietnia realnie temat bedzie zamkniety.
Z grubsza Jaro powiedzial to co pisalem i poszerzyl nieco ;D
odpowiedź serka:
Cytat:
Ty to jesteś informator
Cytat:
Niestety Twoje info niezbyt dużo z rzeczywistością ma wspólnego, poza tematami "ogólnymi"
Oczywiście to nie jest jechanie po nim. Ale takie wiesz, śmieszkowanie, że Ty to jesteś, chuja tam wiesz hihi. Oczywiście tu z datą źle powiedział, oczywiście info na zasadzie, będzie tak, a może tak więc pewnie może być tak lub tak ale...

Dalej 6 kwietnia
Cytat:
Oj Serus, serus, lepiej powiedz jak Twoje info, ktore tu podawales, ze Marzenka jest krystalicznie czysta i niemozliwe, ze zawija sreberka

Moze Ty masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu, ale to co pisalem tydzien temu zostalo w zasadzie w 100 proc potwierdzone przez Jarka wczoraj plus dorzucil kilka informacji, nawet chyba troche za szeroko imho.

Ja w termin 15 dni, ktory juz biegl w czasie udzielania wywiadu nie wierze. Bardziej wierze w termin okolo 20-25 kwietnia czyli realnie 3-4 tygodni

Zreszta to jest nieistotne kto ma racje, a kto nie, czyje informacje sa prawdziwe, a kto nic nie wie, ale udaje, ze wie, ale nie powie, ze wie, bo niby nie moze
Wazne zeby Wisla miala przed soba dobre czasy i szanse na cos wiecej niz balansowanie pomiedzy ligami czy walke o utrzymanie
Serek:
Cytat:
Nie każdy ma potrzebę uchodzenia za wielkiego "informatora", dodatkowo czasami pewne sprawy należy, dla dobra klubu, zachować dla siebie (co niestety część osób w klubie ma w nosie).

Odnosiłem się do Twoich poprzednich, bardziej szczegółowych "danych", które gdzieś tu na forum wrzucałeś, bo wybacz, ale o ogólnikach wie wiele osób. Kwoty przeznaczone na wsparcie "działu sportu" że tak to nazwę, to podałeś wcześniej, niż o tym zaczął dyskusję prezes z inwestorami - szacun!

A ja już milknę i czekam na finalizację transakcji.
Skarabeus
Cytat:
Znaczy wczesniej niz Tobie serku powiedziano, ze tocza sie o tym rozmowy? To cie tak boli? No to wspolczuje Masz problem ze soba, ale to twoj problem a nie forum
A klakier pod toba... gratki za szeroki zasob slownictwa
Serek:
Cytat:
Nie martw się, nic mnie nie boli, mogą mi nawet w ogóle nic nie mówić - jeśli jednak jestem pewien, że ktoś pisze nieprawdziwe informacje (świadomie czy nieświadomie) to zareaguję

Ps. kontraktu przygotowanego Luis też nie ma
9 kwietni, skarabeus:
Cytat:
Jak ktos tu liczy, ze bedzie drugi Cupial to jest mocno naiwny
Jak ktos liczy, ze zapisze w umowie, ze nie mozna tego, tego i tego, i jest przekonany, ze takie zapisy uchronia przed wksazanymi sytuacjami w umowie, to jest jeszcze bardziej naiwny

Może użyłem złego słowa w tym kontekście ale z tym "jechaniem" bardziej chodziło mi o to, że on, czy osoby, które tu jakieś info mają lub udają, że mają są często wyśmiewane itp. Ty tutaj robisz niejako obrońca zarządców Wisły, czy to trio czy Marzeny, a tak na prawdę od kilku lat tutaj nie ma kogo bronić, tylko raczej trzeba ganić i gonić.

I jeżeli np taki skarabeus czy ktoś inny jest szkodnikiem, działa na niekorzyść klubu to jak po takim cyrku z przejęciem można nazwać Królewskiego, który, narobił nadziei kibicom, sam zaczął mówić o inwestorze, po to żeby zakazać o nim mówić, a ostatecznie nie zdradzić nic i w poście na twetterze czy gdzieś tam, napisać, że generalnie to się nie dogadali do końca więc temat upadł

W takim razie powinieneś jasno tu się wyrazić, Krolewski, odjebałeś cyrk, wstyd na całą Polskę.

Niestety, to jest tak, że firmujesz często swoimi wpisami tych ludzi, wiem, że jesteś między młotem i kowadłem, ale tak to wygląda.

W tym przypadku bardziej miałem na myśli, że krytykowałeś typa, że ma info z dupy itp. a na koniec wyszło, że info nieważne jakie miał, bo przy tym info z dupy, to co zrobił Królewski to pikuś więc teraz powinno się Królewskiego zjechać jak burą sukę. Całą historię z przejęciem Wisły można opisać tak: Jaro sobie wymyślił, że jest inwestor, pogadał o tym kilka miesięcy, zamiast działać dla Wisły tracił czas na myślenie i urojone rozmowy z inwestorem, a na koniec powiedział, że jednak nie wyszło. Tak na prawdę tego inwestora nikt nie widział i nikt o nim nie słyszał (mam na myśli zwykłych ludzi, którzy nie są przy klubie), był ale już nie ma, i po temacie. Śmieszne to jest po prostu. Skoro skarabeus się ośmieszał gadaniem głupot, to za zrobienie takiej szopki Jaro powinien być z klubu wywieziony.

Dokładasz jakąś tam cegiełkę do tego wszystkiego a jak czas pokazuje, niestety popieranie tych ludzi póki co jest chybione skoro mam spadek, brak awansu i długi x razy większe... Tak się skończyło ratowanie Wisły, potencjał kibiców, Socios, czy wydanie kasy na obóz w Turcji, żeby w najwazniejszym meczu z ZS wywalili jaja i przegrali.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.06.2023 o godz. 21:50.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując