Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2023, 19:08
Obserwator napisał(a):Wyświetl post
Tak szerzej do wszystkich czytających to miałbym apel, aby przestać już pisać o rządach "Trio" przy podsumowywaniu okresu od stycznia 2019 do teraz hurtem.

"Trio" nigdy nie było takie jak to się wszystkim wydaje (obowiązywała raczej formuła 2+1), a ostatecznie zostało zlikwidowane na jesieni 2021 poprzez wymuszenie wprowadzenia w grudniu do spółki kolejnych akcjonariuszy. Od tego momentu np. mój wpływ na rzeczywistość w klubie zbliżył się do poziomu symbolicznego. W lecie spadł do zera absolutnego, a od grudnia nie jestem już zaangażowany w żaden sposób w to co się dzieje – nawet pozornie.

Tak więc można mnie biczować za okres przed spadkiem, ale pisanie o "Trio" po grudniu 2021 jest już niespecjalnie uzasadnione, a w kontekście sezonu 22/23 wprost wypacza rzeczywistość.
Z całym szacunkiem, ale to jest z gruntu chybiona propozycja. Trzeba było o tym mówić głośno wtedy, nie teraz. Trzeba było alarmować, głosować przeciw a nie umywać ręce i firmować to wszystko własnym nazwiskiem (i własnymi pieniędzmi). Nota bene, wprowadzenie drugiego trio zostało przeprowadzone w sposób skandaliczny także wobec pozostałych interesariuszy klubu (jak głupi próbowałem wtedy bronić tej decyzji wierząc w to, że tam była jakaś pomyłka) i nie przypominam sobie WTEDY jakiejkolwiek reakcji z Pana strony ani próby wytłumaczenia co się działo. Teraz już za późno na powoływanie się na kuluary i kulisy.
Odpowiedz cytując