Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2023, 19:00
Obserwator napisał(a):Wyświetl post
Czy byłaby szansa, aby nie używać takich sformułowań w kontekście "Trio"? Ja po drugim przeczytaniu (chyba) zrozumiałem co autor miał na myśli, ale w pierwszej chwili odebrałem to jako zarzut do nas o wyprowadzanie pieniędzy. Boję się, że nie wszyscy przeczytają dwa razy.

Takie sugestie są niesprawiedliwe szczególnie, że w czasach w których miałem coś do powiedzenia środków w klubie przybywało lub przynajmniej nie ubywało (długów ubywało a nie przybywało). Wziąłem wielokrotnie na siebie odpowiedzialność za ciąg wypadków, które doprowadziły do kompromitacji ze spadkiem. Nie znalazłem dość determinacji, żeby to przerwać lub się odciąć. Będę się tego wstydził do końca życia. Ale złotówki na tej operacji nie zarobiłem, a wręcz przeciwnie.

Tak szerzej do wszystkich czytających to miałbym apel, aby przestać już pisać o rządach "Trio" przy podsumowywaniu okresu od stycznia 2019 do teraz hurtem.

"Trio" nigdy nie było takie jak to się wszystkim wydaje (obowiązywała raczej formuła 2+1), a ostatecznie zostało zlikwidowane na jesieni 2021 poprzez wymuszenie wprowadzenia w grudniu do spółki kolejnych akcjonariuszy. Od tego momentu np. mój wpływ na rzeczywistość w klubie zbliżył się do poziomu symbolicznego. W lecie spadł do zera absolutnego, a od grudnia nie jestem już zaangażowany w żaden sposób w to co się dzieje – nawet pozornie.

Tak więc można mnie biczować za okres przed spadkiem, ale pisanie o "Trio" po grudniu 2021 jest już niespecjalnie uzasadnione, a w kontekście sezonu 22/23 wprost wypacza rzeczywistość.

Naprawdę nie wiem co miałbym czy co mógłbym teraz zrobić. Poza trzymaniem kciuków oczywiście.

Pozdrawiam,
TJ
Z perspektywy czasu - smutne, że tak się to potoczyło. Szacunek za to co Pan włożył w Wisłę, niestety marne szanse że to do odzyskania.
Liczyłem że to wszystko było jednak na zdrowszych zasadach robione, nie jako piramida finansowa która istnieje jak długo wkłada się w nią coraz większe środki na spłatę rosnących odsetek.

Jako kibic Wisły - dziękuję.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując