|
Najgorsze jest to że trochę już mnie irytowały te wpisy Skarabeusa bo to było takie straszenie i info na zasadzie coś wiem ale nie powiem, coś się domyślam więc tu powymyslam... Serek go jechał że pieprzy trzy po trzy.
Niestety po raz kolejny sprawdziły się te czarne wizje osób, które tu czasami dają jakieś mniej lub bardziej konkretne info i po raz kolejny się okazało że osoba która jest blisko klubu tzn Serek wie najmniej, ma najgorsze info, może specjalnie podaje zle info albo sam jest robiony w konia/naiwny i zginąłby za tych bajkopisarzy i politykierów (Jaro i Truskolasy). Oni robią swoje interesy, sowie ego pompują a Serek zawsze tu się wystawia i robi za tube broniąca ich cyrku.
Serek, szacunek za Twoją pracę dla klubu ale taka jest prawda i to już nie raz tak było. Nie atakuje Cie bo nie taki jest mój zamiar, tylko stwierdzam fakty jaki jest mechanizm.
Podsumowanie tego sezonu
1. Zamiast wyjebać to zostawiono Wuja i dano mu więcej władzy żeby bardziej zniszczył klub.
2. Odsunięto Jarka i Tomka, walkę o władzę wygraly Truskolasy i Nowak. Szybko okazało się, że to nieudacznicy do potęgi entej i tak samo szybko się zwinęli a po heroicznej i romantycznej walce o wpływy, władzę w klubie przejmuje Jaro
3. Odchodzi Tomek czyli chyba najbardziej sensowną osoba z tej trójki. Gościu który się na czymś zna i ma jakieś wyniki, a nie bajdurzy i więcej chce niż umie/może.
4. Socios płaci za oboz w Turcji po to żeby był awans. Ale awansu nie ma
5. Jaro zaczyna szopkę z inwestorem, po to żeby na koniec po pół roku napisać w jednym poście w internetach, że jakoś inwestor był, było już konkretnie nagrane no ale jednak to nie to
6. Powiększany długi o kolejne miliony, sponsorzy powoli rezygnują, na horyzoncie jest co raz mniej możliwości na pozyskanie jakiejś kasy. Wychodzi na to, że skok na awans się nie udał i popadamy w kolejny stopień biedy i cięcia funduszy na pensje i inne wydatki
7. Nie awansujemy w atmosferze skandalu (beka z tej porażki z ZS i Puszcza) i powtarzamy scenariusz z roku wcześniejszego, tzn każdy wykonał świetna pracę, nic nie zmieniamy i to ma sens, w następnym sezonie ten projekt musi wypalić. Tak jak w tamtym sezonie, wszyscy siedzą cicho, rozliczenia nie ma, winnych nie ma i zapewne nie będzie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.06.2023 o godz. 17:48.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|