Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2023, 17:33
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Miedź wygra 1 ligę, wiedzą jak to robić, układają sobie kadrę od dawna. Polonia i Motor mogą odgrywać podobną rolę jak Ruch i Stal w minionym sezonie.

Choć jak powiedział Sapała, woli taka ligę niż ligę drwali. Być może coś w tym jest

A, to jak Sapała woli taką ligę to luz. I tak w niej za dużo nie pogra, zakładając nawet że nie pójdzie w tango.
Młyński już się wypowiedział? Talent Duda? Może chociaż Biegański coś dorzucił?

Na pewno coś w tym jest, w końcu dostają w....... od każdego kto ma choćby szczątkowe pojęcie o grze w obronie.

Ja jednak czekam na to co powie Guru - sam Radosław Sobolewski...

Tępe dzidy nie wiedzą nawet kiedy się zamknąć. Za jedno cenię Żyro - ma na tyle inteligencji i klasy żeby wiedzieć że po tym sezonie większość kibiców ma głęboko w dupie jego opinię. A on przynajmniej trochę grał...

Nie wiem co jest smutniejsze: Ci żałośni parapiłkarze czy kibice którzy przeżywają co te dekle mają do powiedzenia?

BTW: na przyszłość wątpliwej jakości przemyślenia tych nieudaczników wpisujcie proszę do działu "Nasi piłkarze...". Wszedłem w nadziei że sprzedali Gruszkowskiego a tutaj co? Przemyślenia Sapały. Nie wiadomo nawet czy na trzeźwo.
Dzięki chłopaki, dobrze być na bieżąco.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2023 o godz. 17:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując