Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2023, 15:55
Mnie to specjalnie nie dziwi, Błaszczykowski wracał po urazach, i był to idealny mecz, żeby się rozruszał. A jest szansa, że będzie chciał zagrać w kolejnym sezonie, a przynajmniej przez nadchodzącą rundę. Byle go urazy omijały, a będzie wzmocnieniem na 1. ligę.

I ja nie wiem, czy on jest zdolny jak twierdzi autor powyższego wpisu. Przecież on nie rozegrał 1 meczu w poważnej piłce. Dziś dowiedziałem się o istnieniu tego chłopaka. I fajnie, że chłopak rozegrał mecz w młodzieżowej reprezentacji Polski w meczu towarzyskim że Słowenią, ale Enis Falzgagic rozegrał ich blisko 30 w swojej reprezentacji, więc nie musi być to wyznacznikiem. I on ma przenieść się do Korony Kielce (według Migi), i ta Korona taka zajebista w porównaniu z Wisłą? Może chłopak sam zdaje sobie sprawę, że jest za słaby na Wisłę.

Gdybym miał stawiać, jest to news Migi pod clickbaity, a on sam tych chłopaków zapewne nie wiedział, albo widział 2 razy. I uważam, że słuch po nich zaginie. Już ten temat przerabiałem wiele razy.

Z kolei część z Was uważa, że to kompromitacja Wisły. Musimy zaczekać kilka lat. Zobaczymy w którym miejscu będą ci piłkarze, o których napisał Miga.

PS. W Akademii Wisły trenuje blisko 200 młodych adeptów piłki nożnej, więc głowa do góry, odejście jednego czy dwóch wiele nie zmienia. A w ich miejsce przychodzą kolejni. I wciąż czekam na prawdziwe perełki.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.06.2023 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując