|
Ale jaja się odwalily. Królewski już bez wstydu śmieje się kibicom w twarz. Ja trochę w szoku jestem, niby gościu mądry, inteligentny a taki cyrk odstawia. Pół roku gadania, że jest inwestor i wszystko dopinamy krok po kroku aby było jak najbardziej cacy i na koniec, że jednak jakieś drobne ale ważne szczegóły zadecydowały, że to nie to hahahaha
Ciekawe co reżyser zaplanował na ten sezon. Czy znowu Socios będzie bulic kasę na obóz w Trucki który nic nie da? Czy dalej długi rosną a my się bawimy w multimilionerów, którzy ścigają przeplacanych kopaczy, jeżdżą na bogato do Trucki itd a na koniec okazuje się że nic to nie dało?
Jaja jak s....ysyn. Rok zmarnowany. Równie dobrze mogliśmy skupić się w tym i kolejnych 5 latach aby powalczyć o utrzymanie w lidze, wydawać jak najmniej i spłacać jak najwięcej długów.
Szok co tu się odpierdala. W tym roku nie było nawet "zajebałem", chociaż Sobol postarał się zapaść w pamięć kibiców robiac 40 sekundowa konferencję. No ale ogólnie to po prostu szkoda że nie było awansu, nie lubimy was zawodzić ale bawimy się dalej. I znowu nic się nie zmieniło... Sobol trenerem, żadnego podsumowania sezonu nie ma itp itd.
Myślałem że Królewski ma trochę jak i podjął się ratowania klubu dla jakieś idei, z ambicji wychodzi bardziej że jeśli ambicje to chore, a gościu się zachowuje jak mały chłopczyk bawiący się w biznesy.
Nie wiem czy na koniec się nie okaże że wszyscy co zostali pogonieni, od Obidzinskiego po Jazdzynskiego byli jedynymi ok a Jaro oraz Kuba i spółka okazali się dwoma niszczycielami walczacymi między sobą dla chorych ego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|