Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2023, 00:18
Oczywisty komunikat, który pojawi się w tym tygodniu:

"Ze względu na na brak jednoznacznej deklaracji ze strony potencjalnego inwestora co do planów w stosunku do zespołu po pozostaniu w 1 Lidze podjęto decyzję, iż aktualna struktura właścicelska jest najbezpieczniejszym rozwiązaniem dla dobra i szacunku historii klubu jakim jest Wisła Kraków."

Wywiad Jaro:

"Stwierdziłem - jako osoba podejmująca decyzje i biorącą pełną odpowiedzialność za wszystkie ruchy związane z klubem - że to będzie najlepsze możliwe rozwiązanie na ten moment. Konglomerat, z którą rozmawialiśmy od stycznia okazał się niewiarygodny w realiach pozostania w 1 lidze. Oczywiście byliśmy przygotowani na taki wariant dlatego też od dzisiaj wdrażamy plan B, który począwszy od składu personalnego zespołu po strukturę organizacyjną musi być zrewidowany pod kątem naszych możliwości finansowych. Prowadzimy rozmowy z potencjalnymi nowymi sponsorami, dla których Wisła jako marka jest wciąż magnesem czy to pod kątem wizerunkowym czy też stricte biznesowym. Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że nie planujemy żadnych gwałtownych ruchów na jakiejkolwiek płaszczyźnie funkcjonowania klubu - dotyczy to również struktury sportowej, tj. trener Sobolewski pozostaje na swoim stanowisku, negocjujemy z zawodnikami, których kontrakty wygasają z końcem bieżącego miesiąca, optymalizujemy również działania pozyskania zawodników obserwowanych przez nasz niezawodny dział scoutingu. To tyle, jeszcze raz chciałbym przeprosić wszystkich za porażkę, której jestem winien ja - nikt inny"

Sobol:

"Będziemy kontynuować pracę z rundy wiosennej, która jak wszyscy widzieli przyniosła zamierzony efekt...nie chcę już nigdy więcej nikogo zawieść, więc przeanalizujemy wszystkie błędy popełnione w meczach z Puszczą i Zagłębiem, wyeliminujemy je i zaczniemy walkę o miejsce, do którego przynależy taki klub jak Wisła Kraków, czyli ekstraklasę. (nerwowo spogląda na zegarek, czy nie przekroczył 40 sekund) Dziękuję, widzimy się po obozie w Turcji"

Luis Fernandez:

Historia wyszukiwania Chrome: "apartment, Nowy Świat, Warszawa"

Błaszczykowski:

(trwająca od ponad roku cisza po oratorskim występie na środku stadionu).....(oczekiwanie, kiedy opowie swoją wersję)...."dajcie mi spokój, mam najważniejszy mecz w sezonie w piątek". Poza tym upadałem w swoim życiu tyle razy i zawsze się podnosiłem.

Nowak:

"Wiadomo, że jestem po stronie Kuby, a nie tego informatyka. Zresztą Kuba mi nawet mówił co mam mówić, to mówię".

serek:

Socios to pasjonaci i prawdziwi kibice. To samo mówiłem o SKWK, Marzenie i Damianie. Władysław, który w środowisku lizodupów Błaszyczkowskiego był "ciekawym kandydatem na prezesa" już teraz przyjacielem nie jest. "

Wolfy:

(odgłos odbijających się naprzemiennie jaj Jakuba oraz Jerzego od szyi/czoła ów będącego w górnych widełkach zarobków w swoim zawodzie )
Ostatnio edytowane przez azor : 11.06.2023 o godz. 00:21.
Odpowiedz cytując