Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2023, 06:05
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
Królewicz nie Królewicz tylko gdyby nie on to byśmy mogli pomarzyć o 1 lidze. Ja tego nie zrozumiem gość wyłożył kilka milionów własnych pieniędzy w zadłużony nierentowny klub żeby go utrzymać powierzchni i dać szansę żeby odzył a nie zaczynał od nowa wystawiając dupę do wierzycieli a kibic Wisły na jej forum co powinien być zorientowany w sytuacji klubu i takie rzeczy pisze. I jak mi odpiszesz że on tylko pożyczył to daj chociaż 10% procent tego na akademię.

Niestety kibice Wisły są roszczeniowi, my żyjemy czasami Schalke, Parmy itd i nie przyjmujemy do wiadomości że jesteśmy średniakiem teraz 1 ligi
Gdyby JK&co nie rozp.. od lat kasy na prawo i lewo (np. kadra 42 kopaczy o czym pisze JK sama się zrobiła..) to by nie musiał dokładać. Piknik1906 w którymś temacie wstawił wyliczenia zmiany wielkości długu. Panowie nowi właściciele powiększyli swoim działaniem jego wysokość o 25-30 baniek. Jeśli chodzi np. o moją roszczeniowość to dotyczy ona tylko rozsądnego gospodarowania zdobytymi środkami dzięki czemu biedny JK nie będzie musiał dokładać milionów i pisać o tym dwudziesty raz.
Odpowiedz cytując