|
Senior Member
|

07.06.2023, 20:42
|
Jarosław Królewski:
Cytat:
Cieszę się, że przez ostatnie pół roku, mimo niekorzystnego dla nas wyniku końcowego Wisła stała się po prostu przyjaznym, odważnym, otwartym, spokojnym, autentycznym miejscem z klasą, a także mocno uporządkowanym od środka w wielu wymiarach.
Cieszę się, że klub poradził sobie z wyzwaniami finansowymi. Czasami zbyt mocno być może był organizacją cieszącą się z drobnych sukcesów i progresu, czasami zbyt bezpośrednią, ale zawsze otwartą na wszystkich począwszy od kibiców, po dziennikarzy aż po partnerów biznesowych.
Oczywiście to nie znaczy wiele, w kontekście braku awansu, ale po ludzku jestem zadowolony, że po cichu udało mam się zjednać wielu przyjaciół tego klubu, na nowo połączyć wspólnymi marzeniami. Tym osobom, którzy usilnie od wczoraj mnie mocno wspierają i dopingują serdecznie dziękuje.
Nie mam monopolu na wiedzę, czy często gotowe eksperckie rozwiązania, staram sie aby krzywa mojego uczenia była optymalna.
Mam na tyle jednak pokory, aby wiedzieć, że przyszłość tego klubu nie może być wiecznie zakładnikiem przeszłości, zarówno tej wybitnej sportowo jak i tragicznej organizacyjnie. Musimy szybciej dojrzewać i stawiać sobie kolejne cele.
Na koniec liczy się po prostu poczciwa praca nad kolejnymi wyzwaniami. Mam nadzieje, że niezależnie pod kogo zarządzaniem, wkrótce to zaprocentuje.
|
- www.instagram.com/wislakrakowsa
|
|