|
Pora na wypalenie do białej ziemi całego sztabu szkoleniowego i zatrudnienie profesjonalistów.
Już drugi sezon możemy podziwiać jak się kończy budowanie od dupy strony ale z "Wiślackim DNA" ja bulwa już tego nie chcę oglądać, chcę zobaczyć ludzi którzy znają się na pracy którą wykonują a my ich zatrudnimy.
PS Jaro na pewno wiedział że wyjdziemy wahadłami, przecież kilka dni się do tego blamażu przygotowywaliśmy niestety nie wyciągnął wniosków, będąc na jego miejscu i widząc co się kroi wyebał bym Sobola po pierwszym treningu i kazał zagrać baraże komukolwiek innemu.
Inna sprawa że ja nie musiałbym tego robić bo Sobol by na pewno nie został u mnie trenerem po tym jak fantastycznie przygotowywał stałe fragmenty za Brzęczka. Dodatkowo mając świadomość że nie czas na eksperymenty czy dawanie szansy ale musimy zrobić awans tu i teraz i mamy na to kasę.
Cofając się jeszcze dalej Brzęczek u mnie zostałby pogoniony od razu po kompromitacji i spuszczeniu nas do drugiej ligi. Więc widać tutaj szereg fatalnych decyzji menadżerskich po których decyzyjni zakładali okulary z różowym Wiślackim DNA czyli jesteśmy zajebiści, rządzimy mamy najlepszy sztab bo wszyscy to byli zawodnicy Wisły. Dość...
Jeszcze jedno, nie chcę też już słyszeć pierdo... o krakowskiej czy wiślackiej piłce i że musimy taką grać.
Powód: predykcje
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 07.06.2023 o godz. 00:59.
|