Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2023, 21:26
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że żadnego inwestora nie będzie. Taki nasz los w tym momencie, jesteśmy jak HSV, niegdyś wielka marka, teraz tylko wspomnienie i mem który będzie się co roku bil o ekstraklase i co roku dostawał mokra dzmata w mordę. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie przejebiemy awans po samobóju, a najlepiech 2 w doliczonym czasie. Każdy kolejny sezon musi być coraz bardziej bolesny od poprzedniego, tak żeby na mecze chofzili juz tylko najwięksi masochisci. Ja już jestem bliski kresu szczerze powiedziawszy, tyle lat wstydu, bylejakosci, mokrych szmat w pysk. Wisla to same negatywne emocje, tylko i wyłącznie. Chyba pora sobie dać z tym syfem spokoj. Wisla ma w sobie niesamowicie silny gen frajerstwa, ciężko takim ciotom kibicować, bo to tylko w.... i świecenie oczami przy kibicach innych drużyn.
MUSI przyjść ktoś nowy, kto wpuści świeże powietrze, rozp ten fatalny układ i poustawia sprawy w klubie. Widzisz co 2 matołki j&j z rodziną i kolegami nawojowały przez 4,5 roku i nie ma nadziei żeby akurat teraz zaczęli robić to co powinno zostać zrobione.
Odpowiedz cytując