Wyświetl pojedynczy post
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2023, 20:55
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że żadnego inwestora nie będzie. Taki nasz los w tym momencie, jesteśmy jak HSV, niegdyś wielka marka, teraz tylko wspomnienie i mem który będzie się co roku bil o ekstraklase i co roku dostawał mokra dzmata w mordę. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie przejebiemy awans po samobóju, a najlepiech 2 w doliczonym czasie. Każdy kolejny sezon musi być coraz bardziej bolesny od poprzedniego, tak żeby na mecze chofzili juz tylko najwięksi masochisci. Ja już jestem bliski kresu szczerze powiedziawszy, tyle lat wstydu, bylejakosci, mokrych szmat w pysk. Wisla to same negatywne emocje, tylko i wyłącznie. Chyba pora sobie dać z tym syfem spokoj. Wisla ma w sobie niesamowicie silny gen frajerstwa, ciężko takim ciotom kibicować, bo to tylko w.... i świecenie oczami przy kibicach innych drużyn.
Zgadzam się z tobą w zupełności, chu j już z tego że po raz kolejny gramy w 1 lidze to nie jest problem.Problemem jest to że jesteśmy memem-posmiewiskiem na całą Polskę, przebijamy każde sportowe frajerstwo w tym roku,ile lat można jeszcze żyć wspaniałymi wspomnieniami? My będziemy na tą Wisle chodzić i się wkur wiać jak masochiści, ale myślicie że przyciągniemy czymś młode pokolenia? To jest największy problem- póki jesteśmy medialnym gigantem wszystko jest ok i sam nasz ruch kibicowski ma potencjał ma odbudowanie tego klubu , ale jeśli go nie wykorzystamy w ciągu najbliższych 3 lat to za niedługo podzielimy los Zagłębia Sosnowiec lub GKS Katowice, nikt nie chce kibicować frajerom więc nie liczyłbym na to ,że dzisiejszy nastolatek wybierze Wisłę bo z czym ona mu się kojarzy? z Samobójem Jopa Frajersko przegranymi meczami w tamtym sezonie z Radomiakiem? Wtopami naszych obrońców? Wanna Ly? Marzena i szarksami? Jesteśmy memem
Odpowiedz cytując