Karherop napisał(a):

To nie ja działam jak zdarta płyta.
Nie mi to wyjaśniać, ba, ta wiedza jest mi do niczego niepotrzebna.
To już nie pierwszy "drobny uraz" Jamesa, wcześniej też miał przerwę w treningach (przed Chrobrym). Ostatnio grał po 60 pare minut. Nie wiem co to zmieni w Twoim życiu że się dowiesz co go trapilo. I tak zdanie nie zmienisz.
|
Czyli James przed meczem z Chrobrym miał jakiś uraz i nie trenował(nie pamiętam wierzę na słowo) i mimo to Sobolewski wpuścił go na boisko w meczu z najsłabszą drużyną wiosny choć Wisła miała bezpieczny wynik i nie musiał ryzykować jego zdrowiem a w meczu który prawdopodobnie decydował o bezpośrednim awansie i stawka była znana postanowił nie zabrać go nawet do kadry?Gdzie tu logika?
Nie tobie to wyjaśniać ale już zaznaczyłeś,że to uraz który ewentualnie mógłby się pogłębić ?
Oczywiście w moim życiu to niczego nie zmieni bo wiem na 100%,że Igbekeme był do dyspozycji i nie miał żadnego urazu ale chciałem poczytać twoje pokrętne usprawiedliwienia Sobola.
Na konferencji przed meczem James nie był wymieniony jako piłkarz z którego nie można skorzystać,natomiast zapytany po blamażu Sobol o jego nieobecność nie wiedział jak ma odpowiedzieć,pokiwał w zakłopotaniu głową i słowem nie wspomniał o jakimkolwiek urazie tylko o "delikatnych problemach zdrowotnych" i,że "gdzieś tam w początkowej fazie tygodnia nie trenował" Już nawet sraczka i jakieś bóle nie wiadomo skąd były wymieniane jako powody absencji a tu wspomniano tylko o delikatnych problemach zdrowotnych.No jak nic katar albo faktycznie bolące uszko