Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2023, 09:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie chcesz wchodzić w dyskusję, czy zwyczajnie wyjaśniłem Twoje kłamstwa? Ja bardzo chętnie przeczytam dlaczego Młyński dał dobrą zmianę. Ja nic pozytywnego z jego strony w ostatnich (bo ja wiem) ośmiu meczach sobie nie przypominam. Paradoksalnie - on i Żyro jako jedyni w tym meczu zagrali na swoim zwykłym poziomie - mułu, bo dno zagrała reszta. I oni mieli dać impuls?

Proszę, nie trzymaj nas tutaj w niepewności, oświeć nas - po co wprowadzać piłkarzy którzy ostatni dobry mecz mieli z Arką (Młyński) i Odrą (Żyro), a większość w ich wykonaniu to była kompromitacja? Cisse zagrał dwa OK mecze i jeden tragiczny w ostatnich trzech, dla porównania.

Wyjaśnij nam geniusz Sobolewskiego bo ja ni chuja nie rozumiem co on odpierdala? Dla mnie to wygląda jak sabotaż.

A na razie, skoro nie masz nic do powiedzenia - zamilcz.
Kolego, twierdzisz że rzekomo kłamię ...
A ja widzę że noszą Cię emocje i nie jesteś w stanie analitycznie pochylić się nad napisanymi słowami.
Rozumiem, że był w..rw po ostatnim meczu ale już upłynęło parę dni i trza się uspokoić.
Tym bardziej, że przecież w Twoim zapatrywaniu oczekujesz awansu za 4 lata

A zatem przyjmij do wiadomości że moje wypowiedzi dotyczyły oceny meczu z Zagłębiem. I w tym meczu , obiektywnie Młyński (przez 30 minut) wniósł więcej do gry niż Cisse przez 60 minut, ergo ta zmiana POPRAWIŁA naszą jakość . Nigdzie nie twierdziłem że Młyński zagrał REWELACYJNIE tylko ze zagrał LEPIEJ . Wniosek - zmiana uzasadniona.

Co do Żyry, owszem zagrał na poziomie Rodado, a więc nic nie poprawił . Alternatywą mógł być Benito. Czy byłoby lepiej? Nie wiem . Jakby nie było, decyzji nie można nazwać sabotażem. A Ty lamentujesz i masz pretensje do Sobola że ma takich właśnie ludzi na ławce? Nie ten adres!

I dalej co do Sobola. Wykaż mi że kiedykolwiek napisałem że jest "geniuszem". No gdzie ?

Pozwól że z jego oceną zaczekam na koniec sezonu. I na pewno, w wypadku awansu nie powiem że jest wybitny albo genialny. Tak samo jak w przypadku braku tego awansu nie napisze że jest dno albo bardzo słaby.

Ponieważ z definicji nie lubię krytykanctwa, w którym Ty się lubujesz, zachęcam do kreatywności. Czyli ponawiam moją prośbę abyś mi wykazał dlaczego Brzęczek jest lepszy niż Sobolewski?
Oraz wskazał jaką taktykę należy przyjąć na mecz z Łęczną.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując