Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2023, 15:34
No niby masz rację, tylko widzisz. Patrząc na całokształt, to słaby trener, czy to od razu oznacza, że nie daje nadziei na awans - nie wiem. Mówiąc trener mam na myśli też po prostu klub i jego grę w tym roku.
Patrząc na te 4 porażki to skompromitowany trener. Ale patrząc na mecze z TBB i Podbeskidziem to nadzieja jest.

Dla mnie Wuja nie dawał totalnie nadziei. Sobol gubi się, te 3 pierwsze porażki w tej rundzie to siara, ta wczorajsza to jest po prostu wstyd i kompromitacja ale jeszcze bym go nie umiescił w tym szeregu co Brzęczka.

I choć przed rundą mówiło się, że awans to będzie wyczyn, że walczymy ale patrzcie, jest 10 miejsce i dramat, to jednak brak teraz awansu będzie kompromitacją, z takim składem i wtedy dla mnie to już będzie poziom Wuja jako trenera - no chyba, że byśmy odpadli po super walce, przez niefart.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując