Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2023, 09:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A niby na jakiej podstawie twierdzisz że te melepety są lepsze? Masz czuja? Dostali masę minut i takiego chu... pokazali.
Po co mają siedzieć na ławce skoro się nie nadają? Co nam to da?

Dość tych akcji afirmatywnych. Wystarczy że mamy na ławce trenerskiej nieudacznika, jako właściciela kolesia który daje pełne poparcie tej miernocie - na pewno zbawi nas dwóch pseudopiłkarzy bez umiejętności, jaj czy chociażby farta.

Oni są pierwsi do pogonienia obok Niewiadomskiego. Szot ich wciąga jednym nozdrzem.

Koniec sezonu, te ciołki nic dotąd nie pokazały - faktycznie, genialny moment na rozważania czy może jednak są zajebiści. Niestety, na 99% są tak żałośni jak wynika to z ich statystyk.
Szywacz w każdym meczu jaki rozegrał jest co najwyżej tłem, równie dobrze można wpuścić Krzoskę albo masażystę. Talar to w ogóle jest tak zajebisty że zagrał w rundzie rewanżowej 0 minut.

Odwróc raczej pytanie - jakimi oni są zerami że przegrywają rywalizację z Cisse, Młyńskim i Żyro? To jest właściwa kolejność.

Zresztą, problemamj są psychika, taktyka, zmiany a nie to kto z kadry C siedzi na ławce. Przy takim chaosie jaki zaserwował Sobolewski raczej nikt się nie odnajdzie.
Widzę niekonsekwencję:
- Raz piszesz, że mamy trenera nieudacznika
- a zaraz obok, że ci dwaj niczego nie pokazali więc ( w domyśle) dobrze, że trener z nich nie korzysta.

To jednak albo nieudacznik albo umiejący ocenić umiejętności zawodników i wybrać do składu najlepszych?

Wiem, że znajdziesz jakieś pokrętne wytłumaczenie, prawda?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując