Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2023, 21:53
W Łodzi to akurat Luis chyba dwie strzelił?

Ale wracając do dzisiejszego...

Rozumiem że był telefon z Chorzowa i ustaliliśmy że mamy ten mecz przegrać?

Bo inaczej ja nie rozumiem co to miało być? Boisko nasze, sędzia ok, rywal przeciętny i osłabiony, grający o nic... Oddaje dwa celne strzały w meczu i wygrywa 2-1. Do tego bliżej było chyba 1-3 niż remisu... Wiem był strzał Dudy, ale i Zagłębie spitolilo przynajmniej jedna kontrę 2 na 1.

Ja nie rozumiem jak do tego mogło dojść, ale nie było akcji, strzałów, walki, klepy, rajdów indywidualnych, nic... Przez 96 minut trzy celne strzały.

Najlepsza akcja to ta zmontowana przez łasickiego który przebiegł niemal całe boisko i omal nie strzelił bramki. Cyrk.

Kilka moich wrażeń:
1 Junca bardzo słabo, moim zdaniem Szot gra ostatnio lepiej. Tam mógł być nawet karny po jego ręce. Póki co zostało tylko nazwisko.
2 Cisse tragedia, ale z niewiadomych przyczyn Kuba cały mecz na ławce. Rozumiem że Kuba wchodzi tylko gdy prowadzimy 3-0, okej.
3 Żyro... Basha... Oni mieli jakieś zadania do zrealizowania? Bo naprawdę nie rozumiem w jakim celu weszli na boisko. To już znienawidzony Młyński kilka razy powalczył o piłkę, ale Żyro?
4 Moltenis pauza, czyli za tydzień Colley?
5 Biegański... Dwa strzały, dwa gole...
6 Pozytywy? ...hmmm. Jaroch?
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując