Wyświetl pojedynczy post
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2023, 21:45
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Może jednak to Sobol zna się na swoim warsztacie w przeciwieństwie do internetowych pseudo-strategów?
Nie uważam Sobola za geniusza tego zawodu, ale będę go bronił, bo może to on wie lepiej, kto jest w jakiej dyspozycji i jak pasuje do układanki?

Przed meczem pisałem o tym, że 12.40 to pora jajeczka, albo rosołku.
I wykrakałem - przypomniało się słynne "jajeczko" za Hybali.

Ta porażka jest całkowicie niezrozumiała i nie wytłumaczy jej szukanie kozła ofiarnego w postaci Sobolewskiego.

I ze sfery SF: sponsorem naszego dzisiejszego rywala jest nadal współwłaściciel Wisły.
Chciałbym, żeby to nie miało żadnego związku z wynikiem meczu, bo przecież Zagłębie nie grało o nic.
Sobol zna sie na swoim warsztacie, racja. Tylko ze to jest warsztat godny trenere w B lasie okregowki. Wszyscy go czytaja jak otwarta ksiazke, zadnego zamyslu taktycznego. Ze byly pilkarz przecinak nie bedzie zbyt lotny intelektualnie to mozna sie bylo spodziewac, ale myslalem ze chociaz Zajac jakos to bedzie ukladal zza plecow.

Framat, cytujac klasyka, wez rozbieg, rozpedz sie i jeb*ij glowa w mur, bo nic Ci juz nie pomoze skoro takie brednie piszesz o warsztacie Sobola czy "jajeczku" czy jakies domysly o sponsorze? WTF

Ja bym chcial poddac jedna rzecz pod dyskusje, czy ten szczyl Bieganski to jest poziom 1ligi czy ekstraklasy? Jedna udana interwencja na kilka meczy to troche malo. Juz bym wolal Brode zobaczyc ktory ma warunki i potencjal. Jakos inne zespoly 1ligowe maja porzadnych ogranych bramkarzy i watpie zeby ktorykolwiek z nich zarabial nawet 20-30% tego co nasz Fernandez
Odpowiedz cytując