Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2023, 20:55
z Sobolem nie bedzie awansu to juz w zasadzie jest pewne.

Nieciecza,Ruch ,LKS w kazdym meczu zaszachowany,przeczytany a co najgorsze bezradny .

natomiast to co sie dzisiaj wydarzylo jest lekko wstrzasajace.Wielka mobilizacja na Twiterze i jakies durne nampomowane i nadmuchane wypowiedzi o walce i ambicji,ja dzis nie widzialem ani jedego ani drugiego.

jest 1;2 rozpaczliwie potrzebujemy bezcennego GOLA a co robi Sobol ,sciaga napastnika Rodado i wpuszcza Zyre,innego pilkarza-parodyste.jak chcemy strzelic gola skoro sciagamy napastnika?co siedzi w glowie Sobola?

kluczowy mecz w ktorym przegrywamy awans i baraze u siebie,skazujac sie najprawdopdobniej na mecz w Niecieczy od ktorego juz robi mi sie niedobrze.Naprawde oszczedzal Jamesa ? czy on jest zdrowy na umysle?

jak mozna bylo prowadzic w tak waznym meczu tylko 1;0 ,myslec ze juz wygrana jest w kieszeni....
Sosnowiec stal i czekal na bramki ale okazalo sie ze jak sie w drugiej polowie zrobi raz jakas kontre z dupy to i tak wpadnie,a nasz bramkarz jak zwykle i tak nic nie broni.
sami sobie podstawiamy nogi,ale co do przyczyny tego niestety jest on jedna i jest to trener.Mam nadzieje ze jutro bedzie jego dymisja.
Kiko ratuj Wisle.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 28.05.2023 o godz. 20:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując