|
Senior Member
|

15.05.2023, 14:24
|
Jaroo1 napisał(a): 
Dla mnie sytuacja jest o wiele inna niż wtedy. Teraz już jest na tyle mało meczów, że rywale mogą się nie pomylic dlatego nie napisałem, że nadal mamy wszystko w naszych rękach.
To co wtedy rozmawialiśmy, ty miałeś rację jedynie logicznie patrząc na to zdanie, ja miałem rację z punktu logicznego połączonego z praktyką. I wyszło na moje. Od tego momentu nasz margines błędu wyniósł jeszcze jedna porażkę, wpadła też druga porażka, która teraz stawia nas pod ścianą. Gdyby no z Ruchem wygrać to nawet porażka z inną ekipa nadal by nam nie zabierała możliwości awansu nie oglądając się na nikogo.
Także jak widzisz to ja wtedy miałem rację bo kolejek do końca było na tyle dużo, a rywale tak słabo punktowali że bez problemu można było zakładać, że nadal mamy wszystko w swoich rękach robiąc kolejna dobra serie.
Niestety my znacząco obniżyliśmy loty ale nawet te 3 porażki wchodziły w grę, tyle że przegraliśmy ze złymi rywalami. Może się okazać, że porażka z Ruchem będzie kosztowała nas brak bezpośredniego awansu. Gdybyśmy tam chociażby zremisowali sytuacja byłaby zupełnie inna teraz
|
O kurvva a to ciekawe?
|
|