Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2023, 17:25
To co napisałeś jest tak samo pewne jak mówienie o teorii spiskowej.

Stawianie sobie tezy i szukanie pod nią faktów. Ja też mogę powiedzieć, że jakim cudem to możliwe żeby był aż tak słaby i aż tak nie ogarnął tematu? Albo, że co on dał robić? Pograć? Skacząc Jarochowi pełnym impetem na kolano?

Nie twierdzę, że to jakoś szeroko zakrojona akcja. Może ma w tym jakiś cel aby awansował bezpośrednio np Ruch więc tak na swój sposób im pomógł. Może trochę chciał pomóc a do tego jest tak słaby, że zbyt pokracznie mu to wyszło...

Na pewno to normalne nie jest, że w dobie mówienia o zdrowiu zawodników, że stawiamy na grę, a nie chamskie faule, to nagle co któryś mecz z naszym udziałem (szczególnie na początku sezonu) to była totalna rzeźnia.
Ja tam się wiele nie znam ale wydaje mi się, że w sumie im gorsi są piłkarze, a tym bardziej im się da faulować, to mecz przemienia się w polowanie na nogi rywala, opiera się na faulowaniu, gra jest szarpana, przerywana. Już lekkie utemperowanie rzeźników sprawia, że gra staje się bardziej otwarta, bo ci skupiają się na swojej grze, a nie polowaniu komuś na nogi, do tego gra staje się atrakcyjniejsza, bardziej ofensywna gdy typowy rzeźnik wie, że nie może faulować = łatwo go ograć, mieć sytuacje bramkową itp skoro musi grać czysto i nie przerwie po chamsku każdej akcji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując