Wyświetl pojedynczy post
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2023, 10:11
3 mecze do końca w tym 3 rywali z którymi raczej nam nie idzie i nigdy nie szło .

PBB-Wisła. Ostatnie nasze 3 mecze z nimi to P-P-R. Ogółem od sezonu 11/12 nasze statystyki z nimi to 7-5-5 więc kiepskie ale jednak na naszą korzyść a nasze statystyki na stadionie w bielsku to już 2-2-4 więc lepiej gra się nam z nimi na wyjazdach. Podbeskidzie jest 10 w tabeli wiosny, ale ma drugą najwyższą liczbę strzelonych goli (23) my mamy takich goli 30, Ostatni mecz 3:3 u siebie już za Sobola.

Wisła -Zagłębię Sosnowiec Ostatnie 3 mecze z nimi to P-R-W, Od sezonu 18/19 2-2-2 w tym praktycznie wszystko na wyjazdach u siebie doszukałem się jednego meczu zremisowanego 2:2 w 2018 roku. Zagłębie jest 15 w tabeli wiosny i ma 6 strzelonych bramek. Zagłębie wciąż broni się przed spadkiem więc mogą walczyć. Ostatni mecz 1:2 dla nas już za Sobola

Łęczna - Wisła. ostatnie 3 nasze mecze z nimi to W-R-P w tym ostatnia przegrana 1:2 u siebie była już z Sobolem na ławce, Łęczna jest na szóstym miejscu w tabeli wiosny, nie będzie to spacerek, ale też nie walczą już o nic.
Statystyki od sezonu 14/15 to 9-6-3 w tym na wyjeździe 3-4-2

Chwile dłuższą mi zajeło napisanie tego posta ale coś tam statystycznie chyba wnosi
Odpowiedz cytując