Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2023, 10:53
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
a teraz wszyscy przypomijmy sobie poczatek Rodado. facet strzelał gola za golem.. pamięam to wykończenie podcinką nad bramkarzem a teraz wali na siłe prosto w bramkarza.. facet ma niesamowity luz i łatwo dochodzi do sytuacji.. co by nie było nawet po awansie żal byłoby się z nim rozstawać.. ale skuteczniejszy napastnik bardzo potrzebny
Było wiadomo że to nie goleador. Za te pieniądze i do tej ligi szanse trafienia takiego są niemal zerowe. Proponuję przestać przeżywać każdą zmarnowaną setkę. Fakt że do nich dochodzi to i tak plus.
Ważne że pracuje bez piłki, ściąga obrońców na siebie i dogrywa.
Poza tym bramkarz rywali był wczoraj w bardzo dobrej dyspozycji.

@ciacho - nie wiem jak Ci wytłumaczyć żebyś zrozumiał, bo chyba ciężki z Ciebie zawodnik, ale - opisuję to co widzę. Tym razem nie daliśmy się stłamsić, sprowokować, zneutralizować, do tego mocno ograniczyliśmy prezenty. Zamiast tego w odpowiednim momencie zabiliśmy mecz. Czyli zrobiliśmy to czego oczekuję.
Nie krytykuję dla zasady i nie chwalę za metrykę czy nazwisko.
Nie będę też specjalnie się podniecał bo to może być jednorazowy wyskok, ale z taką grą jest szansa w barażach. Dobrze np. że za bezjajecznego Młyńskiego wszedł Cisse. Pytanie czy nie mógł wcześniej, ale dobre i to. Nie możemy grać w dziesiątkę albo w dziewiątkę po zmianach, nie może być tak że Młyński snuje się bez sensu i psuje większość piłek a Żyro na skrzydle ma przyśpieszenie jak wujek Kazik po trzech piwach i kaszance. To były wybory Sobolewskiego, no nie sprawdziły się zupełnie, miałem rację krytykując je. Tym razem wybrał dobrze, dobrze ustawił piłkarzy i przygotował na młóckę. No to pochwaliłem.
To że nie mieści się w waszych móżdżkach że można nie pisać "po linii i bazie" jest swoją drogą smutne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2023 o godz. 11:02.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując