Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2023, 23:02
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@pepe72 - przypiąć bo lepiej opowiadać o uczuciach, rozmywać i tandetnie psychologizować niż analizować fakty? Bardzo wygodne, zwłaszcza jeśli dotąd jedynym Twoim wkładem intelektualnym w temat były próby wyśmiania interlokutorów. Było śmiesznie aż przestało, a argumentów nadal brak.
...
Wolfy, wiekszość nie podaje argumentów. Wszyscy pi...szą o "uczuciach". "Sobol musi odejść" bo "przegrał z Puszczą, Ruchem i ŁKSem", a mamy drużynę za miliony cebulionów.
Przecież z tego tematu zrobiło się forum histeryzujacych k-popiarek więc nie żądaj ode mnie bym traktował to poważne!

Podałem argument, że trener Puszczy trenuje 8 lat więc jest to inna sytuacja niż Sobol trenujący od 3 października 2022 czyli niecałe 8 miesięcy.

Sprawdziłem na 90minut. W tabeli 1 ligi Wisła za Sobola jest na 2 miejscu mając tyle samo punktów co Termalica. Jak Brzeczek odchodził, po 12 kolejce byliśmy na 9 miejscu.

Nie wiem czy jest to dobry trener ale w 1 lidze radzi sobie rewelacyjnie. Mamy 34 punkty - 10-4-4 w 18 meczach - czyli 1,89 punktu na mecz. Wuja w 12 meczach zrobił 17 punktów (5-2-5) - 1,41.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując