Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2023, 10:52
Bo generalnie tak jest, że nasi przeciwnicy puchną. Puszcza, Ruch i ŁKS byli spokojnie do ogrania, to są tylko trochę mniejsze cieniasy niż reszta tej śmiesznej ligi ale, że naszą potęgę też zweryfikowała ta liga to już nasz problem. Nasi piłkarze się obsrali i zawiedli we wszystkich 3 meczach z czołówką. To aż dziwne. Żaden z tych 3 rywali co przegraliśmy z nimi ostatnio nie miał jakiejś wielkiej formy.
Problemem jesteśmy my sami bo zupełnie nic w tych meczach nie pokazaliśmy. Ba, jak na ŁKSie trochę ruszyli dupami w pierwszej połowie to 2 bramki wpadły. W drugiej połowie przeszli do porządku i zagrali to samo co z Ruchem i Puszczą, czyli nic.

A wystarczyło coś się starać i by tak bramki wpadały jak te dwie ŁKSowi strzelone. Ale zbroja obsrana. Teraz się okaże czy nadal pełne gacie, znowu mecz z czołową drużyną, już taki na ostrzu noża bo gramy o być albo nie być w kwestii bezpośredniego awansu, a być może też w kwestii 3 miejsca w lidze, tym razem mecz u siebie, a nie na wyjeździe. Także zobaczymy czy to udźwigną.

Ja już pisałem wcześniej, jak u siebie z TBB będzie wtopa to ani 3ciego miejsca w barażach nie będzie, a majty będą tak zasrane po tych 4 porażkach, że pewnie w barażach nawet nie będzie czego szukać (chociaż zawsze może przewrotnie to wyjść...). A jak wygrają z TBB to może trochę im pewnosć siebie wzrośnie na te ostatnie mecze.

Dawno też nie zremisowaliśmy, może to nas czeka w tym meczu? Bo w końcu też statystycznie jakiś remis wpaść powinien.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując