Wyświetl pojedynczy post
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2023, 14:50
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
To bardzo wygodne zasłonić się teraz dobrem klubu i ukrywać fakt, że kolejny raz magluje się to samo i ktoś może jest tym już zmęczony i zirytowany. A zirytowanych jest więcej osób. Począwszy od Kiko, który chce odpowiedzi, co za 2 miesiąca a słyszy, że dowie się za dwa miesiące No, za miesiąc.
Dziękuję za odpowiedź. Ja też tak obstawiam i ta zmiana zdania po stronie klubu posuje mi do układanki. O tym, że to się może źle skończyć w kontekście Kiko też pisałem. Jego wywiady na razie są delikatne, ale jasno sygnalizują problem.

skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Tyle info, które mam. Teraz spekulacji trochę.
Ja też mam spekulacje, a nawet teorię. Od momentu wywiadu z prezesem z apelem o pozwolenie mu na zostanie wśród właścicieli nawet z małym pakietem akcji dużo mi się rozjaśniło. I to co piszesz mocno mi do tej małej teorii pasuje (sytuacja finansowa klubu, realna pozycja Synerise i te wszystkie wywiady, apele i zwroty akcji).
Ale na razie się nią nie dzielę bo jak opisałem moją wizję sytuacji finansowej i co z niej wynika to dostałem zarzut, że psuję dobre nastroje i nie daję się ludziom cieszyć wynikami. I w sumie może rzeczywiście trzeba się skupić na pozytywach i nie rozpisywać realnych scenariuszy bo one szczególnie optymistycznie nie wyglądają.
Odpowiedz cytując