Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2023, 14:12
Sam fakt, że się to tak ciągnie oznacza, że raczej jesteśmy bliżej wyjebania o ścianę niż sukcesu w tej materii Chronologia wydarzeń jest taka:

- w lutym Jaro w ogóle rzuca taki temat i mówi o wyłączności na rozmowy dla jednego z podmiotów
- z początkiem Marca rzuca info o tym, że do końca miesiąca powinno się wszystko wyjaśnić -> nic się nie wyjaśnia
- z początkiem kwietnia pada info o tym, że sprawa się może przeciągnąć o kilka tygodni, przed meczem ze Stalą Jaro obiecuje na TT, że po meczu więcej info -> żadnego updatu nie ma
- zbliżamy się do końca kwietnia, jakiegokolwiek info z poważnego źródła ani widu ani słychu, pada kolejne zapewnienie Jarka o updacie który pewnie gówno wniesie

Sprawa się strasznie rozlewa, myślę, że Jaro nie rzucałby info w pierwszej kolejnosci do mediów gdyby nie był wtedy pewien, że zostanie to domknięte ASAP. Pewnie był, podmiot wydawał się poważny, ale z różnych powodów się rozmyślił i gra na czas. Jaro też unika odpowiedzi jak ognia (może czekajac aż się sprawa po kościach rozejdzie i ludzie zapomną) bo głupi by mu było teraz wyjść i powiedzieć "Wiem wiem, że narobiłem nadziei ale .... z tego bedzie po raz kolejny"
Odpowiedz cytując