Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2023, 19:45
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Jedyną osobą, która na tym forum sama sobie zaprzecza, to Ty. Teraz widzę uczepiłeś się wyników Sobolewskiego po przejęciu klubu w trakcie rundy, ignorując wyniki, jakie osiągnął po normalnym okresie przygotowawczym - poprzednio natomiast do us*anego końca rozpływałeś się nad Brzęczkiem, który w takim samym momencie wykręcał jeszcze gorsze wyniki po przejęciu drużyny po Guli, ale wtedy mieliśmy tylko czekać na wyniki. Forum pamięta, wszyscy mają z tego polewkę do dzisiaj, oczywiście przez łzy, bo czekaliśmy na te wyniki do jesieni, zaliczając w międzyczasie spadek z ESA i tragedię w I lidze.

Czas pokazuje, że jedyną "racją", jaką masz na tym forum jest to, żeby zawsze być przeciwko innym

W czym miałeś rację pisząc, że Szot za Junkę? W tym, co pokazał Szot w ostatnim meczu? Czy może w tym, że przewidywałeś kontuzję Junki, chociaż ni cholery do tego się nie odwoływałeś, bo dyskutowałeś o tym, że zmiana miała być po to, żeby Junca nie dostał żółtka i tylko o tym. To, że Junca złapał kontuzję nie ma z tym nic wspólnego. Czysty przypadek.
Widać że nie rozumiesz tego co czytasz. Wiele tłumaczy.
Otóż tak, przewidziałem możliwą kontuzję Junci bo od dawna gra na blokadach i pisałem o tym w kontekście zmian na Stali (druga sprawa to kartki). Nie było to wielkim osiągnięciem, bało się tego wiele osób - no ale jesteś za głupi żeby dodać dwa do dwóch. Albo nie czytasz na co odpowiadasz. A może nie rozumiesz? Dla mnie jeden wuj, jest jakiś minimalny poziom poniżej którego nie ma sensu schodzić.

Tandetne psychologizowanie i próby oceny mojego charakteru oleję, są granice żenady. Co zabawne, większą tragedię od Brzęczka w tamtej rundzie zaliczył Sobolewski. Jak kiedyś napisałem - Brzęczek to tragiczny menedżer, trener od Sobolewskiego lepszy. Ale wszystko na ten temat zostało już napisane.

A polew - mam gdzieś z czego polew mają takie prymitywy jak Ty. Jest takie powiedzenie: upewnij się że śmieją się z Tobą, a nie z Ciebie. Ma akurat zastosowanie.

Także lepiej się przewietrz bo ciśnienie pokrywkę unosi i maska opada. Inteligencji wodolejstwem nie zastąpisz, ale możesz nadal kulturę symulować

I na tym kończymy. Jesteś za głupi żebyśmy się tak dalej bawili - zero treści w Twoich postach, zero merytoryki, tylko przepychanki, ataki, próby szukania haków i przekręcanie wypowiedzi. Jak napiszesz coś z sensem i na poziomie to może się odniosę. Do tego czasu - produkuj się do woli. Polecam przypisywanie frustracji seksualnych i małych narządów płciowych - klasyka jest klasyką nie bez powodu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując