Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2023, 19:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I na tym polega upośledzenie Sobolewskiego. Pisałem już o tym. Trzeba być idiotą i to skończonym żeby liczyć że Szywacz i Szot będą grali jak Mula i Junca. Ale to jest jedyny pkan Sobolewskiego.
Dlaczego nie mógł tam zagrać Benito? Bo w ciasnym umyśle naszego trenera to jest napastnik, w odróżnieniu od Żyro - który jest podobno skrzydłowym.
O takich roszadach jakich pisałeś to już w ogóle można zapomnieć.
Na lewą mógł pójść Rodado - ma wszystkie cechy, często sam tam schodzi. Mógł Benito. Na atak Żyro/Ondraszek. Zmiana stronami Szot/Jaroch.

@MalK - masz i przestań .......ić. Chyba że uważasz że Rodado/Benito zagraliby gorzej od Szywacza. To nie jest FM a ja nie jestem trenerem, ale teraz nie da się już opowiadać że inaczej się nie dało i Sobol ma czyste papcie. Nie ma.
Przypomnij mi jakieś dobre zagranie Benito/Ondraszka z ostatnich meczów. Przypomnę, Ondraszek wszedł ratować wynik w Niepołomicach (ok. 10 minut), Benito w Gliwicach (ok. 20 minut).

Pewnie nawet ich nie zauważyłeś, tak byli aktywni i tyle dali zespołowi. I to grając na swoich pozycjach, a nie cholera wie gdzie.

Więc tak, dali by mniej więcej tyle samo. Ale możesz do woli wierzyć, że zmieniliby obraz gry i dali cholera wie co. Coś na pewno.
Odpowiedz cytując