Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2023, 20:17
Cytat:
Na czele z herosem trenerem jakim jest Sobolewski...
Ani ten Sobol taki zły jak, niektórzy twierdzą, ani ci Hiszpanie tacy mocni jak się mogło wydawać.

Jak mecze wygrywamy to przecież tylko dzięki Hiszpanom, Sobol nic nie pomaga, jak przegrywamy to wina Sobola, a nie piłkarzy.

Mi się wydaje, że jednak jest to wypośrodkowane. Na pewno Sobol nie jest super trenerem i na pewno brakuje nam chociażby kilku piłkarzy na poziomie na ławkę rezerwowych oraz do rotacji w składzie - bo kontuzje, bo ktoś ma słabszą formę itp.

Póki żarło, to żarło, a byś może własnie żreć przestało i do końca będzie nerwówka, wyniki w kratkę i liczenie na farta, a nie na siebie. Zobaczymy, bo po wtopach z Puszczą i Ruchem, nadal jest dużo pola do popisu i zrehabilitowanie się - ŁKS, TBB, PBB.

Ja osobiście myślałem, że będzie lepiej w meczach z czołówką a wychodzi póki co, że spotkaliśmy się ze ścianą i jakby przeskok w poziomie między powiedzmy top 6, a miejscami 7 i niżej był kolosalny...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując