Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2023, 18:45
1. Taki mecz bez historii. Ruch słaby, my jeszcze słabsi. W statystykach Ruch cieniutko, po prostu strzelili nam dwie bramki i wszyscy rozeszli się do domu

2. Potwierdza się to co pisałem kiedyś i to co jest logiczne. Takich Hiszpanów na poziomie ot nam potrzeba jeszcze z 10. Dlaczego? Bo nie mamy wcale ławki rezerwowych, a jak słabszą formę ma Hiszpan x to by wskakiwał na dany mecz czy kilka kolejek Hiszpan y z formą.

3. Dziwną mamy tę młodzież, szkolenie. Ja rozumiem, że nie da się zostać profesjonalnym piłkarzem w rok ale dziwnie to wygląda, że nawet od strony fizyczności, to są jakieś takie wychudłe chłopaki, kościści. Sportowiec to czasem nie powinien być raczej nabity, taki sztywny chłop? A tutaj wyglądają jak dzieci wyciągnięte z lekcji WFu, do klubu piłkarskiego żeby etaty poobsadzać.
To też pokazuje poziom szkolenia i rozwoju. Jeśli klub nie potrafi kilka kg mięśni zbudować chłopakom 20 czy 20 lat +, to gdzie tu mówić o jakimś rozwoju piłkarskim, technicznym, czy taktycznym? Bo ogarnąć michę, poćwiczyć na siłowni żeby nabrać masy to jest czysta matematyka i nic trudnego. Także jak tego nie ma, to gdzie tu wymagać jakichś abstrakcyjnych rzeczy żeby im mózg rozwijać taktycznie, czy wyszkolić co do techniki...

3. Myślałem, że my rozpędzeni, Ruch w dołku i w miarę spokojnie z nimi wygramy. Jednak zadziałała trochę statystyka. Ani my nie możemy wygrywać prawie wszystkiego, ani Ruch nie mógł nie wygrywać x meczów pod rząd.

4. Wracamy trochę do punktu wyjścia sprzed kilku kolejek. Czołówka dogoniona ale forma już nie taka sama, już nas dwa razy zatrzymano i sprawdzi się taka kwestia, że o awans czy nawet baraże z 3-4 miejsca będzie trzeba walczyć od ostatniego meczu.

5. Wiedziałem, że mecze z topowymi drużynami I ligi nas zweryfikują ale myślałem, że wiele lepiej będzie nam w nich szło. Zweryfikowała nas Puszcza i Ruch tak, że ta porażka znacząco zawęża nam pole manewru co do popełnienia kolejnego błędu. A mamy jeszcze mecz z ŁKSem, PBB, TBB więc teraz praktycznie na ile sobie możemy pozwolić? Jedna porażka od końca? Aby awansować bezpośrednio lub być na 3cim miejscu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując