tommiyacht napisał(a):

|
Radek swój chłop, ale na eklape (daj losie) to on za cienki w uszach. Pytanie w co my będziemy tam ewentualnie mierzyć (realny cel min) i kto przyjdzie/odejdzie.
|
Na razie to jeszcze nie awansowaliśmy do Ekstraklasy. Na pewno po awansie ten skład (albo to co uda się z niego utrzymać, co też może być kluczowe) nie miałby tak gigantycznej przewagi nad konkurencją jak w pierwszej lidze. W Ruchu jest kilku dobrych chłopaków (jak np. Moneta), ale Junca, Mula, Villar, Igbekeme, Fernandez i Rodado to absolutne gwiazdy na tym poziomie. Różnica jak między Wisłą Kasperczaka a resztą ligi, były słabe elementy i brak ławki ale taki Żurawski, Kosowski, Uche czy Szymkowiak mieli tą ligę na strzała. Właściwie to Wisła Kasperczaka była nawet mocniejsza, bo taki Kosowski z Żurawskim mogli się nawalić dzień przed meczem i być najlepsi na boisku (true story).
@FraMat - nie idziesz moim tropem, widać że w ogóle nie rozumiesz tego co napisałem. Na tym poprzestańmy.
Oczywiście, nie odmawiam wam prymitywnej rozrywki, śmiejcie się do woli z tego co waszym zdaniem napisałem. Nie moja wina że albo jesteście za głupi żeby to zrozumieć albo celowo przekręcacie moje wypowiedzi bo jesteście za głupi żeby je skomentować merytorycznie.