Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2023, 13:04
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Radek swój chłop, ale na eklape (daj losie) to on za cienki w uszach. Pytanie w co my będziemy tam ewentualnie mierzyć (realny cel min) i kto przyjdzie/odejdzie.
Na razie to jeszcze nie awansowaliśmy do Ekstraklasy. Na pewno po awansie ten skład (albo to co uda się z niego utrzymać, co też może być kluczowe) nie miałby tak gigantycznej przewagi nad konkurencją jak w pierwszej lidze. W Ruchu jest kilku dobrych chłopaków (jak np. Moneta), ale Junca, Mula, Villar, Igbekeme, Fernandez i Rodado to absolutne gwiazdy na tym poziomie. Różnica jak między Wisłą Kasperczaka a resztą ligi, były słabe elementy i brak ławki ale taki Żurawski, Kosowski, Uche czy Szymkowiak mieli tą ligę na strzała. Właściwie to Wisła Kasperczaka była nawet mocniejsza, bo taki Kosowski z Żurawskim mogli się nawalić dzień przed meczem i być najlepsi na boisku (true story).

@FraMat - nie idziesz moim tropem, widać że w ogóle nie rozumiesz tego co napisałem. Na tym poprzestańmy.
Oczywiście, nie odmawiam wam prymitywnej rozrywki, śmiejcie się do woli z tego co waszym zdaniem napisałem. Nie moja wina że albo jesteście za głupi żeby to zrozumieć albo celowo przekręcacie moje wypowiedzi bo jesteście za głupi żeby je skomentować merytorycznie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.04.2023 o godz. 13:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując